Gyűlölöm az undorító hányinger gusztustalan testem. Hogy nézhetek ki ennyire rondán? Mit tehetnék ez ellen?
Ne légy türelmetlen....
És az alkat részben örökletes. De alakítható, legfeljebb nem olyan lesz, mint Te ilyen olyan fényképeken látott ideáljaid.
Ne hagyd abba, tedd helyére igényeidet, fogadd el a lehetőségeket.
Koplalni kell és sportolni. Sportolni sokat, sokat, és picit még annál is többet.
Big mac menük falásából és a genetika szidásából soha az életben nem lesz fogyás.
"koplalni NEM kell és nem is szabad!"
Oké, csakhogy ha a kajálással ugyanannyi energiát vesz fel, amennyit sportolással lead, akkor kapott a szar egy jó nagy pofont...
ezek szerint ha nem koplal nem fogy? (biztos fogy de nem tartósan) olvasd el
na de ne egymást kóstolgassuk, írjon a kérdező inkább :)
Reggelire: zsemle felvágottal ha volt zöldség akkor zöldséggel esetleg tojásrántotta
tízórai: gyümölcs/joghurt/ valami olcsó müzliszelet
ebéd: ami van ha tészta tészta nem tudok mit csinálni:(
uzsi: ha van gyümölcs/zöldség akkor azt ha nincs akkor kimaradz
vacsi: úgyszintén ha van hús,zöldség,tojás akkor ezt,de plk. most a hónap végén üres zsemlét,mert más nem volt
Sport: görkorcsolya abból legalább 25km egyhuzamba
futás,aerobik konditerembe is biciklivel mentem aerobik után futok egy órát, biciklitúrák 50km,spinning.. és ezeket a csoportos órákat végigcsinálom,úgyis elmegyek,ha semmi kedvem és erőm.. és így jön ki a heti több,mint 10 óra mozgás,sőt bevezettem hogy sétálok fél órát esténként,ha marad még időm,hogy addig se gonmdoljak az evésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!