Mit lehet tenni izgulás miatti hányinger ellen, illetve hogy utazáskor, autóban ne legyek rosszul? 17L
Figyelt kérdés
Ha valami fontos eseményre kell mennem, vagy olyan személyekkel megyek, akik előtt a lehető legjobbat szeretném kihozni magamból, előtte elkap a hányinger mindig, van hogy 'ki is jön'. Ezzel mit lehetne kezdeni?
A másik: utazáskor is rosszul szoktam lenni, sőt, van hogy már az miatt vagyok rosszul, mert félek hogy utazni kell és hogy rosszul leszek utazás közben. Mi lehet a megoldás?
2013. márc. 7. 12:29
1/6 anonim válasza:
B6 vitamin tabletta, gyömbér tea
2/6 anonim válasza:
Utazasnal ha lehet, akkor pl a buszban figyelj arra, hogy ne kerek fole ulj... autoban ez ugye nem megoldhato... ne egyel sokat utazas elott, se alatt, es legyen nalad daedalon:)
3/6 anonim válasza:
Nekem a savanyú cukor segített, amikor hányingerem volt buszon.
4/6 anonim válasza:
azthiszem van valami olyasmi is, hogy az ablakon nézz ki utazás közben, és akkor nem leszel rosszul. ha telefonozok, vagy olvasok nekem is hányingerem van kocsiban:(
5/6 anonim válasza:
Majdnem
A lenyeg, hogy ne gyorsan valtozo kepet nezz, mert a szemed gyorsan belefarad.... olvasasnal remegnek a betuk, es a szemed nem tudja fixalni, azert van
Szoval ne oldalra, hanem elorefele nezz ki az ablakon:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És izgulás miatt hányingerrel mit lehet tenni?
2013. márc. 27. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!