Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Refluxos vagyok, de nem szoktam émelyegni, a gyomrom se fáj...tegnap sok pizzát ettem, és azóta émelygek....de azon is gondolkoztam már hogy pszichés, mert folyton feszült vagyok...szerintetek ??

2013. febr. 17. 16:08
1 2 3
 1/21 poiu ***** válasza:
Bármi lehet, de ha a pizza hozta ki, első körben nézesd meg, nem vagy-e gluténérzékeny.
2013. febr. 17. 16:14
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mert volt gyomortükrözésem, és nincs lisztérzékenységem!! Sztem a sok pizza mert 2napig azt ettem, pedig sosem szoktam enni...ráadásul házi volt... amúgy nem fáj semmim nem is vagyok felpuffadva, csak émelygek..
2013. febr. 17. 16:18
 3/21 poiu ***** válasza:
Több gluténes ismerősöm van, aki nem cöliákiás. (Gyomor + vékonybél tükrözés volt, vagy csak gyomor?)
2013. febr. 18. 07:59
 4/21 A kérdező kommentje:
Vékonybélből vettek szövetmintát :) DE mamám is szarul volt a sok pizzától, nem csak én :D
2013. febr. 18. 11:24
 5/21 poiu ***** válasza:
Akkor ez glutén lesz. Próbálj ki egy teljesen gluténmentes diétát 3 jétre. Nem nagy ügy, kis odafigyeléssel megoldható (én nem eszem glutént, szerológiailag negatív vagyok, de voltak emésztési gondjaim, amik teljesen lemúltak). Ha 3 hét alatt nem múlik el a refluxod, akkor más a baj. Számolj be róla kérlek.
2013. febr. 19. 08:28
 6/21 A kérdező kommentje:

Nemhiszem hogy glutén érzékenységem lenne :DD Sose volt...

Csak annyi az egész hogy sok pizzát ettem, amitől kicsit émelyegtem sztem ez normális...A refluxom meg idegi alapon van :D Ami kezd elmúlni...nem fáj a gyomrom, se a hasam, csak a torkom "marta" meg... Naponta többször eszek keveset, a savasat kerülöm, meg a füszereset, szénsavasat, meg nem idegeskedek..ennyi :D

2013. febr. 19. 15:30
 7/21 A kérdező kommentje:
Basszus mindenki lisztérzékeny ha 1éveben 1x bezabál és hányingere lesz?????? Ez azért kicsit vicces...
2013. febr. 19. 15:37
 8/21 poiu ***** válasza:
Nem mindenki, de nem is 3-4%, hanem 30-40% valamilyen módon érzékeny a gluténre. Ha biztos vagy benne, hogy pszichés, miért kérdezed? Ha nem vagy egészen biztos, akkor 2-3 gluténmentes hetet miért ne próbálnál ki?
2013. febr. 19. 16:27
 9/21 A kérdező kommentje:
Én egy szóval nem mondtam hogy pszichés!! Csak feltettem a kérdést, kinek volt már hasonló problémája...De basszus annyira felbasz az ilyen hülyeség hogy valaki azt irja, akkor biztos lisztérzékeny vagy, aki lisztérzékeny annak komoylabb tünetei vannak ha utána néznél, és a szövettani minta kimutatta volna, ugyanis épp azért vették mert azthitték az vagyok!!! Nem kell mindig azthinni hogy valami betegség áll a dolog mögött!! Próbáld már ki te is hogy jó bezabálsz házi pizzból 2napig...kiváncsi vagyok te nem lennél e rosszul!!!! És nem kell ahhoz lisztérzékenynek lenni...Tudod ez most olyan hogy ha valaki melegen eszik lángost és fáj utána a gyomra....Akkor az is lisztrzékeny? :D Dehogy próbálok én ki ditétát, semmi bajom sincs, sőőt vékony vagyok, inkább hizni szeretnék :D Amúgy hülyeség volt azt irnom hogy pszichés...semmi köze hozzá...
2013. febr. 19. 17:01
 10/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a lisztérzékenység nem egy van/nincs állapot, hanem inkább ilyen fokozatos. Soványság meg pont előfordul ételérzékenységnél. Bár akkor azthiszem f*snál. Szóval én nemtudom mi lehet.
2013. febr. 19. 22:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!