Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért rossz a gyógyszer és...

Miért rossz a gyógyszer és alkohol kombó?

Figyelt kérdés

Ha valaki szed rendszeresen gyógyszert vérnyomáscsökkentőt vagy szorongás oldót vagy ilyesmit miért nem szabad alkoholt inni?

Elrontja a máját vagy rosszul lesz tőle vagy miért?

tegnap 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem iszunk nyugtatóra alkoholt mert az olyan hatással van mintha bedrogoztál volna és bele is halhatsz
tegnap 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Az alkohol gyengitheti vagy felerositheti a gyogyszer hatasat. Egyik se tul jo otlet, ugy altalaban.
tegnap 21:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem!

Nekem van egy ismerősöm aki szed néha frontint azthiszem.. De iszik néha rá.

28 éves férfi. Sosincs baja..

tegnap 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem szabad alkoholt inni gyógyszerre. Mert pl. Nyugtatóknál ugye mindkettő tudatmódosító és a franc tudja hogy miként hat a kettő egyszerre. Ha pedig nagyon alkoholt akarsz inni akkor inkább hagyd ki aznap a nyugtató gyógyszert. De akkor meg lehet az lesz a baj hogy kihagytad. Gyógyszerre sosem iszunk. Ez olyan minthogy ha volán mögé ülsz akkor sem ihatsz egy korty alkoholt sem. Zero torelancia mindkét esetben.
tegnap 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes amit a négyes írt...
tegnap 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Fejtsd ki mi benne az érdekes? Szerintem ez alap amit leírtam. De ha nem akkor nézz utána vagy kérdezz meg egy orvost!
tegnap 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
90%

Szomszédom meghalt Isten nyugasztalja.

Altatóra vodkát ivott.

Másnap nem ébredt fel.

Nem szabad.

Vagy pia vagy gyógyszer

tegnap 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!