Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha kb 5 órával ezelőtt bevette...

Ha kb 5 órával ezelőtt bevettem egy fél tabletta vérnyomáscsökkentőt, akkor most leguríthatok egy üveg vodkát?

Figyelt kérdés

A doki által felírt napi adagot szedem, napi 2x egy fél Nebibeta tabletta. Nagyon ritkán iszom, talán három havonta egyszer. Ha 4-5 órával ezelőtt vettem be a reggeli fél szemet, akkor már megihatok egy üved vodkát gond nélkül? Max este most az egyszer nem veszem be.

A felesleges kérdéseket és OFFokat megelőzve: Azért iszom, és azért vodkát, mert most azt láttam meg a boltban, és megkívántam, ennyi.

tegnap 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Inkább igyál meg egy jó nagy pohár Pepsi colát. Majd rá egy még nagyobb adag Coca colát.
tegnap 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz, ha mértékkel iszol nebivolol mellett, ha monitorozod a vérnyomásod, de egy üveg vodkát nem kellene vérnyomáscsökkentőtől független meginni
tegnap 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és fix időben kellene szedd a gyógyszert
tegnap 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
De miért egy üveggel? Nem lehet egy pici pohárral?
tegnap 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmikor se guríthatsz le egy üveg vodkát, ha csak egy kicsit is normálisnak tartod magadat.
tegnap 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!