Visszatérhetek az eredeti vérnyomáscsökkentő tablettákhoz ha a második nem felel meg?
6:
Szerbiában élek. Előző gyógyszer Telmikor 40mg volt. Az új: Co-Prenessa 8mg/2,5mg. Mindkét orvos ezek mellé kiírta a Biprez 2,5mg. Az előző orvos kiírt ezek mellé külön vízhajtót - Diuver 10mg míg ez az orvos nem írt ki külön vízhajtót. Ma reggel háronegyed adagot vettem be, az előbb mértem 98/59. Reggel gyógyszer előtt kb. 130/85 szokott lenni az új gyógyszerrel, napközben variál kb 95/57 és 115/70 közt. Viszont a bokám egyáltalán nincs megdagadva mióta ezt a gyógyszert szedem.
Szédülés, rosszullét nincs, kicsit fáradékonyabb, aluszékonyabb lettem.
Jobb is, hogy abbahagytad a Telmikort, ugyanis az telmizartán. Egyedül macskáknak és állatoknak engedélyezném, de ez az én véleményem.
A Biprezt mikor veszed be? Kérdezd meg az orvosodat, hogy a béta-blokkoló mehet-e reggel, a másik meg este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!