Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Refluxos vagyok, de nem szoktam émelyegni, a gyomrom se fáj...tegnap sok pizzát ettem, és azóta émelygek....de azon is gondolkoztam már hogy pszichés, mert folyton feszült vagyok...szerintetek ??

2013. febr. 17. 16:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem tudod mitől lehet? Én már rájöttem :D Sokat zabáltam :D Attól...amúgy nem szokott hányingerem lenni, meg semmi. :)

És igen sovány vagyok, de egészséges mert nem találtak semmit, se béltükrözésénél se gyomortükrözésnél :/

2013. febr. 20. 16:01
 12/21 anonim ***** válasza:

Ha egészséges vagy akkor grat! :)

Had kérdezzem már meg, az íriszed is tükrözi e az egészségedet?

Az egészséges írisz sűrű egységes szövetü, és egységes színű.

Emésztési gond így néz ki: [link]

2013. febr. 20. 16:26
 13/21 poiu ***** válasza:

A stílusod alapján valóban lehet, hogy pszichés. Könnyen felhúzod magad. A különbség közöttünk az, hogy én értek a refluxhoz és a lisztérzékenyéghez, te meg hallottál pár közhelyet, féligazságot. Mivel annyit sem vagy hajlandó megtenni magadért, hogy pár hétig kenyér helyett rizst vagy krumplit egyél, leveszem rólat óvó kezemet, boldogulj másként.

Annyit még azért elárulok, hogy a testépítők nem kenyérrel vagy pizzával, hanem rizzsel és hússal tömegelnek...

2013. febr. 21. 07:45
 14/21 A kérdező kommentje:

:DDD

Hááát inkább nem mondok semmit, de miért okoskodtok???

Oké...Reflux...Ne egyél szénhidrátot....Hááát tudod nemhinném hogy olyan sokat számitana...És igen sokat tudok a refluxról már...És mivel sosem találnak nálam semmit, A reflux ugye idegi alapon is lehet...TEhát az okot kell megszüntetni....és képzeld nem csak kenyeret zabálok, sőt pizzát se, mert talán 5évente eszek egyszer...De TUODM hogy nem vagyok lisztérzékeny....Sosem voltam, most csakúgy kialakult hirtelen? OKé akkor legyen mindenki lisztérzékeny...Fogd már fel hogy az egy betegség, és hasmenéssel jár pl. Nekem meg sose megy a hasam...sőőt nem is fáj. Jah Egyébként meg volt hogy félévig nem tudtam enni csak joghurtot meg ilyen folyékony cuccokat tehát semmi szilárd kaja, semmi kenyér. De a reflux nem ettől van, hogy mit eszek meg mit nem eszek, mert sose volt vele gondom.... Mostis csak annyi hogy érzem hogy a torkom érzékeny. Bár ott se látnak semmit :D De nemhiszem hogy beképzelem magamnak...Meg kezd már javulni azt veszem észre, csak nehezen, most ha nem eszek kenyeret, semmivel se lenne másabb...Mert igen IDEGBETEG vagyok meg sokat szorongok, amit próbálok kezelni, és most lehet azt mondani hogy hülye vagyok meg dilis, nem érdekel, engem csak az érdekel hogy meggyógyuljak, és tudom hogy ha magamnak csináltam, akkor magam is jövök ki belőle! De azért köszönöm a válaszokat.! Egyébként nem húztam fel magam, csak nem tudom miért kell mindig azthinni hogy ha már valaki émelyeg egy bezabálás után (egyébként soha) akkor annak már valami betegsége van....

2013. febr. 21. 12:31
 15/21 anonim ***** válasza:
Oké akkor idegbeteg vagy.. :) Na de amúgy tipikus tüneteit mutatod a candidatúlszaporodottságnak. Azt a dokik nem szokták kiszúrni.
2013. febr. 21. 16:48
 16/21 A kérdező kommentje:
mert mi a tünete a candida túlszaporodásnak? :DDD
2013. febr. 21. 17:41
 17/21 poiu ***** válasza:
OK, bár szerintem egy síma gluténérzékenységgel jobban járnál, mint egy szorongásos kényszebetegséggel, de ez a te döntésed :D
2013. febr. 22. 09:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Reflux, némi ételarrergia, idegesség, és a dokik nem jönnek rá mivan.
2013. febr. 22. 11:22
 19/21 A kérdező kommentje:

Mert nincs semmi bajom, csak az egész úgy kezdődött, hogy 3évig volt egy kapcsolatom, és ki ideges a volt barátom. Amúgy nem voltam ideges tipus, de ez még mindig jobb mintha valami bajom lenne, mert ezt ugye én tudom kezelni :)

A reflux meg ugye idegi alapon van, de ha az okát megszüntetem, akkor elmúlik :)

Nincs itt semmi glutén meg candida :D Na szép napot! Sziasztok :D

2013. febr. 22. 12:17
 20/21 poiu ***** válasza:
Te nő vagy? Ajjaj...
2013. febr. 22. 16:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!