Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 1db algopyrin + 1db Paracetamo...

1db algopyrin + 1db Paracetamol + 1db ibuprophen szedhető egyszerre?

Figyelt kérdés

Mindből a legalacsonyabb dózisút. De egyszerre venném be, erős műtét utáni fájdalomra.

Az ópiátokat nem bírom sajnos. Ezért gondoltam erre a kombóra.

Kombinálhatóak?

ma 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Nem

Az opiátok mellett rengeteg fájdalomcsillapîtó létezik, a kezelőorvosoddal neg tudod beszèlni, neked mi javasolt. Opiátokat ritkán adnak ebben az országban, ez nem az USA

ma 14:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Oh, dehogynem adnak,általában contramalt/tramadolt. Sőt nagypapamnak most adtak pár hete a térdfájdalmaira Skudexát , ami opioid származék… ismerősöm bölcsességfog műtét után contramalt kapott. …inkább ezeket adják, mint az oxycontint, ha jól tudom. De ez mind opioid származék, nézz utána.

Az orvos annyit mondott, hogy akkor szedjek vény néküli fájd.csillapítókat…

ma 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Olvasd el a gyógyszer papirjait, mivel nem lehet egyszerre szedni.
ma 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Válassz egyet és azt lehet 3 óránként
ma 15:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Legjobb lenne gyógyszerésszel beszélni, én úgy tudom hogy a paracetamol+ibuprofen kombó egy tesztelt dolog és hatékony. De saját szakálladra ne kísérletezz vele.
ma 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!