Miért olyan nehéz lemondani a csokiról?
Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 21:43
11/13 anonim válasza:
Persze, angoltanár vagyok, s itt élek:) igen, ezt keresten, a theobromine-t, amúgy a kávét is imádom. Ez a kettő,csoki és kávé.
12/13 anonim válasza:
A 81%-os válaszoló rokonlélek :) Nekem kifejezetten kakaóvágyam szokott lenni, de a kávé is megteszi. Cukor nem kell hozzá, bár édesen finomabbak.
Boldogságérzetet viszont még sosem okozott csoki. Finom, annyi. Egy hedonistának ez bőven elég... Nem is vágyom rá mindennap, de hosszabb távon azért csábít. Bár ez attól is függ, mit eszem (de bármilyen táplálkozás mellett felmerül, így működöm). Nem igazi fizikai igény, az embernek nem kell csoki, de minek mondanék le róla :P
13/13 anonim válasza:
Amiről ti beszéltek az szerintem csak sima ízlés kérdése. A pörkölt kakaó finom.
De a teobromin serkentő hatású, nem kizárt hogy arra is rá lehet kapni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!