Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha csokit esztek kijonnek a...

Ha csokit esztek kijonnek a pattanasaitok utanna? Nekem igen de keptelen vagyok lemondani a csokirol.

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 20:55
 1/4 anonim válasza:
akkor te valami mutáns vagy ez kb olyan hogyha ránézek az anyósomra büdös lesz a lábam :D
2011. jan. 8. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem csak akkor ha sok csokit eszem...naponta pl: 2 kocka csoki csak...(milka:P), tehát ha táblásat veszel, akkor ne az egészet, hnem csak 1-2 kockát...ha olyat ami "darabolva" van akkor abból keveset...pl 2-3 darabot...ha nagy darabok, akkor 2 bőven elég is... de akkor is igyál meg naponta 1 1.5 litert naponta...de ha tudsz akkor jobb ha 2, 2.5 litert, hogy közbe tisztuljon a szervezet...így nem lessz pattanásod sem..vmint a bőrnek és az egész testednek jót tesz :)
2011. jan. 8. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is kijönnek. Képzelheted most is hogy nézek ki a sok szaloncukor után.:-( Meg akkor is kijönnek, ha sok olajos magvat, és chipset eszem. Nem tudok mit csinálni, próbálok kevesebbet enni ezekből a dolgokból.
2011. jan. 9. 10:02
 4/4 A kérdező kommentje:
koszii a valaszokat..en nem birom mar h ne egyek csokit es tegnap este ettem de ma meg nem latszik szeencsere
2011. jan. 9. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!