Hogyan, mikor múltak el a pattanásaitok?
Figyelt kérdés
Mennyire volt súlyos a probléma?
Hány évig voltak pattanásaitok?
Milyen módszereket próbáltatok?
2011. aug. 10. 12:43
1/5 anonim válasza:
Elég nagy ragyik jöttek ki a pofázmányomon úgy ált. fölsőtől. Egyre csúnyább lett, és több! 15 évesen mentem el bőrgyógyászhoz, adott egy krémet, ami rendbe tett. Véglegesen 19-től nincsenek pattanásaim, szép a bőröm!
2/5 anonim válasza:
Én is 18-19- et mondok.Kozmetikus így nem maradtak hegek.
3/5 anonim válasza:
1 évig nagyon-nagyon pattanásos voltam(azt hiszem még hatodikba) és utánna hasztáltam ilyen tonikot meg bőrradírt és elmúlt. o.o De úgy, hogy ha már nem használom, akkor se jönnek ki. ^^
15/L
4/5 anonim válasza:
Csomó krémmel próbálkoztam, de semelyik sem jött be. Aztán utánanéztem a tonikoknak és tényleg a tonik a legjobb :) Menj el a legközelebbi DM-be vagy valami illatszerboltba és kérdezz meg egy eladót, hogy milyen tonikokat ajánl. Biztos hatás :) !
5/5 anonim válasza:
nekem sosem volt súlyos, de mindig volt heti 1-2, és 30 éves koromban is ez van :S
már végigpróbáltam szinte az összes kozmetikumost, de hiába. Most menjek el bőrgyógyászhoz, hogy van 1-2 pattanásom? Szedtem 3féle fogamzásgátlót, azoktól sem javult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!