Mitől múltak el a pattanásaid?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 20:24
1/6 anonim válasza:
Elkezdtem egészségesen táplálkozni;D
2/6 anonim válasza:
gyógyszertári alkohollal bekenem.
4/6 anonim válasza:
attól h elmúltam 14-15 éves:D most már szép az arcbőröm
meg rendszeresen használok bőrradírt,és aknesolt.
persze mensi előtt mindig kijön 1-2.
5/6 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz és ha elmúltál 14 éves, akkor felír egy gyógyszert (Sotret),és egy rázókeveréket, nagyon jól használ már teljesen elhalványodott nekem, bár még nem tökéletes.... :(
Fordulj szakemberhez, míg nem késő!
6/6 anonim válasza:
Nekem először a fog.gátlóktól,aztán később mikor abbahagytam eldurvult helyzet és akkor az akupunktúrás meg egyéb természetgyógyászati kezelésektől múlt el!5-6 alkalom után...Aztán később szedtem még fog.gátlót,volt h abba is hagytam,de sose jöttek elő a pattanások(bár nekem óriáis gócaim voltak tele gyulladásokkal... )Gyönyörű az arcbőröm azóta is(kb 3éve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!