Hogy szoktál le arrol hogy kinyomd a pattanásaid? Nekem nem sikerül.
Sehogy nem szoktam le róla...tudom, hogy rossz. Már szerencsére nem vagyok annyira pattanásos, sőt, csak mensi idején egy-egy, azok is hamar eltűnnek. Mindig nyomkodtam őket...hát, csodálatos arcbőröm volt, mit ne mondjak. Én nem úgy voltam pattanásos, hogy több, és piros volt a bőröm, nekem egy-egy volt, homlokon leginkább. Kinyomkodtam és sebes lett, az meg rondább, mint a pattanás...ne nyomkodj, rosszat tesz a bőrödnek, illetve megvan az esélye, hogy rosszul hegesedik, ottmarad a nyoma.
Ha már mindenképp nyomkodod, akkor kamillatea fölé hajolj előtte, akkor felpuhul a bőröd. De nem ajánlom!
nincs gond a pattanások kinyomásával, csak szakszerűen kell csinálni.
- tiszta arcbőr, tiszta kéz
- ujjbeggyel és ne körömmel, különben lekaparod a felső bőrréteget és sebes lesz
- nyomkodás után pedig fertőtlenítsd le, pl. tonic vagy neugranormon, bepanthen, sudocrem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!