Lányok! Van olyan, amiről nem tudtok lemondani?
Figyelt kérdés
Olyan dolgokra gondolok, mint pl a szoli ami nem valami egészséges..vagy olyan szépségápolási termék, ami drága, de mégsem tudtok leállni vele :))
én amúgy a póthajjal vagyok így..elég drága, meg amúgy hosszú a hajam, de póthajjal olyan szép dús lesz..
2011. aug. 4. 12:53
1/10 anonim válasza:
Én is póthaj! :D Pedig majdnem derékig ér a saját hajam és mégis... Nagyon szeretem :)
Aztán a sminkcuccok... amik elég drágák sajnos. Pl. MAC.
Vagy új ruhák. Vásárlásmániás vagyok. Hú, hirtelen ennyi :D
2/10 A kérdező kommentje:
hát, én is pont ilyen vagyok :) sminkből is MAC..:))
2011. aug. 4. 15:25
3/10 anonim válasza:
Én talán a parfümmel vagyok így.
4/10 anonim válasza:
én is a parfümmel és még a cipőkkel vagyok így :)
5/10 anonim válasza:
hajvasalás és pattanásnyomkodás:/ mondjuk ezeknek semmi köze a pénzhez, de egyikkel se teszek jót magamnak de mégse tudom abbahagyni őket
6/10 anonim válasza:
Nem tudok lemondani a szőke hajszínről, pedig hullik miatta nagyon.
7/10 anonim válasza:
A vásárlásról, nem tudnék soha lemondani. Imádom, amikor már annyi szatyor van a kezemen, hogy majd leszakad.
8/10 anonim válasza:
Hajmániás vagyok, állandóan összevásárolok mindenféle sampont, balzsamot, hajcsatokat, stb.
9/10 anonim válasza:
a körömlakkokról:D meg a hajtupírozásról:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!