Lányok szerintetek a kék szemű szőke hajú fiúk jól néznek ki? :D
Volt olyan pasim aki szőke hajú kék szemű volt, jól nézett ki, de általában nem az a típus jön be nekem. Nem a szem- és hajszíntől függ hogy jól néz-e ki valaki
18/L
De még mennyire ;) Ha fehér ló is van alattuk már szinte mesébe illő. Nekem abszolút ők az eseteim, minél szőkébb a haja annál jobb, talán az arcot már nem is annyira nézem (jó nyilván annak is van szerepe). Ha szépen izmos (nem túl nagyon) az plusz pont :D
16L
Nem ezen múlik. Az én ideálom a fekete haj-zöld szem kombó, de nyilván semmit sem jelent (azon kívül, hogy gyíkfingnyivel talán jobban elkápráztat első látásra), már csak azért sem, mert tudom, milyen ritka.
Rövidebben: nézhetnek ki jól is és szarul is.
Irtózom ettől a kombinációtól..
Fekete haj,barna szem az abszolút nyerő nálam!!
18/L
Nekem bejon.
Sokaig en is a sotetbarna hajra/szemre koncentraltam valamiert, azutan megismerkedtem es sraccal, aki szoke haju es kek szemu volt es O lett a ferjem.
Szoval az eredeti izles nem szamit, nem ezen mulik a dolog.
Azota vannak szoke haju es kek szemu fiaink. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!