Lányok szerintetek a szemüveges fiúk jól néznek ki?
Figyelt kérdés
Nem pont a ronda ragyás kockákra gondolok hanem a jól öltözködő kakastaréj stb :D2011. nov. 9. 19:21
1/11 anonim válasza:
A kakastaréj sokkal inkább negativ, mint a szemüveg.
2/11 anonim válasza:
Attól függ, maga a fiú hogy néz ki. De nekem nagyon nem jön be a szemüveg. Jó, tudnék olyat mondani, akinek még az is jól állna, de őt is inkább szemüveg nélkül:D
Egyébként a szemüveg típusától is függ.
3/11 anonim válasza:
Én is szemüveges vagyok, 25 éves, és kajak jól nézek ki:DD
Vicc nélkül, sztem nem attól függ h egy pasi mennyire néz ki jól h van e szemüvege vagy nincs:) A szemcsit le lehet venni, kontaktlencsére cserélni stb:)
4/11 anonim válasza:
nekem általában nem jönnek be.
19L
6/11 anonim válasza:
Nekem kifejezetten bejön valamiért, amit azért nem értek, mert nekem is van szemüvegem, de én utálom magamon, nem is hordom, viszont a pasikon meg nagyon tetszik :)
7/11 anonim válasza:
Van akinek jól áll. Ha küldesz privátba képet akkor elmondom a véleményem...
8/11 A kérdező kommentje:
Küldök csak ird le hogy hol laksz nem szeretném ha a barátaim látnák :D
2011. nov. 10. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!