Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek 15-16 éves...

Lányok szerintetek 15-16 éves fiúknak milyen ruha áll jól?

Figyelt kérdés
Pl: milyen ing vagy póló? Milyen haj milyen nadrág stb?
2011. nov. 9. 23:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszenek a hosszó hajó fiuk.Ami tetszik az ha oldalról rövidebb , meg ha rövid sisa van de , ne legyen hosszü , mert akkor ugy nézhetsz ki mint egy emós , meg még ha + fekete zsákszerű kabátot viselsz, ami szintén nem tetszik.

Ami meg az öltözést illeti , nekem a sportos tetszik, de azért , ha valamilyen ünepre, vagy majd a városba mész akkor egy farmer, kockás ing(ne legyen egyszinü ,mert az tól komoly hatást ad), meg patika , ha esetleg nem lakadalomba mész , mert nekem a lakcimök nem tetszenek.

Ne kövesd annyira a divatot ,próbáld megtalálni a saját izlésed.Ja mega hajra visszatérve , ha gyorsan nől a hajad nyugotna próbálj ki több fajta frizurát, de ne legyen nagyon egytrém , gondoom ne fesd be .

2011. nov. 10. 09:32
 2/17 anonim ***** válasza:
mi az a sisa, patika? :D
2011. nov. 10. 10:15
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszi! :D további tanácsokat is várok :)
2011. nov. 10. 11:11
 4/17 anonim ***** válasza:

Haj nálam akár lehet hosszabb, vagy oldal-hátul rövid, felül pedig hosszabb, és azt összekócolni :)

[link]

[link]

Én szeretem az egyszínű ingeket is, de NEM abban a gallér-felhajt-ujj-feltűr stílusban. Az annyira erőltetett macsóság akar lenni. Ezeket a nadrágokat nagyon szeretem: [link] <- Nem a Bershkára értem, hanem a hasonló stílusúakra :)

Érzem, hogy most le fogtok pontozni, de félreértés ne essék, nem bírom Justin Biebert. Viszont a stylistját annál inkább :D Mostanában láttam róla néhány képet, és SZERINTEM egész jól öltözködik. Ha gondolod, nézz utána, a képeken már rövid, felzselézett(vagy hasonló) haja volt. Még egyszer mondom, az öltözködési stílusát kedvelem, nem a srácot/a zenéjét. Eléggé eltér a zenei ízlésem tőle.

2011. nov. 10. 17:32
 5/17 A kérdező kommentje:
Uh köszönöm ezek nagyon tetszenek :)) Szakértő vagy :D
2011. nov. 10. 18:38
 6/17 anonim ***** válasza:

hajak:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

kb.ezek jönnek be :D

cipő:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

jó hagyjuk a cipőket...:))

nadrág:

[link]

ezek közül mind jó

ing/felső:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

dzseki/kabát:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. nov. 10. 18:58
 7/17 anonim ***** válasza:

itt minden arra vonatkozik, nekem mi tetszik, mi jön be, stb. ez nem szabály vagy valami..

HAJ:

igen: hosszú, kb. vállig érő de csak ha jól áll neki(!), ápolt

nem: kopasz, rövid, vasalt, zselézett, festett/melírozott, korpás, túl zsíros

RUHÁZAT:

igen: egyszerű dolgok (NEM MINTÁS), a kocka, csík, stb. az teljesen okés, de az ilyen new-yorkeres stílusú mintás pólóktól falra mászok.

ingek, egyszerű egyenes szabású nadrágok.

ha a fiúnak tetszik és illik az egyéniségéhez, akkor a rockeres cuccok, mint pl bakancs, együtteses pólók, stb.

ne legyen divatmajom, legyen egyéniség, azt hordja ami neki tetszik, és legfőképp ne itt tegye fel..:)

TILTÓLISTA:

-supra, converse, adidas

-műmárkák: D&G, stb.

-tapadós pólók

-V kivágású cuccok

-csőnadrág

-lila, rózsaszín

-gumióra

-nyaklánc

2011. nov. 10. 19:03
 8/17 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, ha egy fiú a Bershkából, Pull and bearból öltözködik én attól FALRA MÁSZOK!

meg a hajakltól amiket előttem linkeltek..:)

2011. nov. 10. 19:05
 9/17 anonim ***** válasza:
na látom az előttem szóló már belinkelte úgyanazt a képet a nadrágokról:D
2011. nov. 10. 19:08
 10/17 A kérdező kommentje:
Ah Nektek is köszi megyek vásárolni meg go fodrász csak elötte még kicsit növesztem :))
2011. nov. 10. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!