Lányok szerintetek 15-16 éves fiúknak milyen ruha áll jól?
Nekem nem tetszenek a hosszó hajó fiuk.Ami tetszik az ha oldalról rövidebb , meg ha rövid sisa van de , ne legyen hosszü , mert akkor ugy nézhetsz ki mint egy emós , meg még ha + fekete zsákszerű kabátot viselsz, ami szintén nem tetszik.
Ami meg az öltözést illeti , nekem a sportos tetszik, de azért , ha valamilyen ünepre, vagy majd a városba mész akkor egy farmer, kockás ing(ne legyen egyszinü ,mert az tól komoly hatást ad), meg patika , ha esetleg nem lakadalomba mész , mert nekem a lakcimök nem tetszenek.
Ne kövesd annyira a divatot ,próbáld megtalálni a saját izlésed.Ja mega hajra visszatérve , ha gyorsan nől a hajad nyugotna próbálj ki több fajta frizurát, de ne legyen nagyon egytrém , gondoom ne fesd be .
Haj nálam akár lehet hosszabb, vagy oldal-hátul rövid, felül pedig hosszabb, és azt összekócolni :)
Én szeretem az egyszínű ingeket is, de NEM abban a gallér-felhajt-ujj-feltűr stílusban. Az annyira erőltetett macsóság akar lenni. Ezeket a nadrágokat nagyon szeretem: [link] <- Nem a Bershkára értem, hanem a hasonló stílusúakra :)
Érzem, hogy most le fogtok pontozni, de félreértés ne essék, nem bírom Justin Biebert. Viszont a stylistját annál inkább :D Mostanában láttam róla néhány képet, és SZERINTEM egész jól öltözködik. Ha gondolod, nézz utána, a képeken már rövid, felzselézett(vagy hasonló) haja volt. Még egyszer mondom, az öltözködési stílusát kedvelem, nem a srácot/a zenéjét. Eléggé eltér a zenei ízlésem tőle.
itt minden arra vonatkozik, nekem mi tetszik, mi jön be, stb. ez nem szabály vagy valami..
HAJ:
igen: hosszú, kb. vállig érő de csak ha jól áll neki(!), ápolt
nem: kopasz, rövid, vasalt, zselézett, festett/melírozott, korpás, túl zsíros
RUHÁZAT:
igen: egyszerű dolgok (NEM MINTÁS), a kocka, csík, stb. az teljesen okés, de az ilyen new-yorkeres stílusú mintás pólóktól falra mászok.
ingek, egyszerű egyenes szabású nadrágok.
ha a fiúnak tetszik és illik az egyéniségéhez, akkor a rockeres cuccok, mint pl bakancs, együtteses pólók, stb.
ne legyen divatmajom, legyen egyéniség, azt hordja ami neki tetszik, és legfőképp ne itt tegye fel..:)
TILTÓLISTA:
-supra, converse, adidas
-műmárkák: D&G, stb.
-tapadós pólók
-V kivágású cuccok
-csőnadrág
-lila, rózsaszín
-gumióra
-nyaklánc
utolsó vagyok, ha egy fiú a Bershkából, Pull and bearból öltözködik én attól FALRA MÁSZOK!
meg a hajakltól amiket előttem linkeltek..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!