Azon a csajon szexis, mikor ezt a pózt csinálja.
De amúgy ha valami "normális" lány hórdana ilyet az utcán, csak hülyén nézne ki benne, és szerintem ez a csaj is, ha nem csinálna ilyen mozdulatokat.
Ahogy valaki mondta, a 8 általánost végzett munkásoknak, meg azoknak, akik itt olyanokat írnak, hogy "hórd" egész biztosan szexi (bár azoknak szerintem a sarki cigányasszony is az:)), de egyébként kifejezetten ízléstelen így.
A felsővel magával nincs baj egyébként, az már más kérdés, hogy a képen található istentelenül ronda kisebbségi luvnya kitolja belőle a push-up melltartóval felnyomott melleit, ami miatt eléggé lotyósnak tűnik.
A probléma a kilógó piros tangával és a szoknya helyett viselt farmerövvel van.
Szóval így összességében egyszerűen ízléstelenül olcsó, de magát a felsőt vagy a csizmát lehetne normálisan is hordani :)
Közönséges, ízléstelen tucatáru, a csajjal együtt. Bármelyik kínaiban kapsz ilyesmit.
Amúgy szerintem szinte mindenki valami egyberuhát várt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!