Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Menjek el így is a bőrgyógyász...

Menjek el így is a bőrgyógyászhoz? Nem lenne szemtelenség lemondani?

Figyelt kérdés

Egy hónappal ezelőtt nagyon csúnya volt az arcom...tele nagy gennyes pattanásokkal. Felhívtam a bőrgyógyászt és csak egy hónapra rá (holnap) tudott fogadni. Azóta már eléggé helyrejött az arcom. Azért még van egy pár pattanás, meg a régi pattanások helye, de azok nem olyan gennyesek.

Kicsit szégyellek nem elmenni, azért az mégis csak kitolás lenne. De sajnos ennyiért még költsem a pénzem?...magán doki.

2010. nov. 9. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Hivd fel és mond le! Mond az, hogy már sikerül márhova eljutnod vagy hogy megoldodott a problémád!
2010. nov. 9. 08:43
 2/4 anonim válasza:
54%
Szia!Én a helyedben nem mondanám le,hanem elmennék.Nehogy megint kijöjjenek az arcodon azok a gennyes pattanások és akkor megint várhatsz egy hónapot.Valami okának kell lenni és ezt jobb orvosolni.Meg nehogy csúnya maradjon a helye.Biztos kapsz majd valami krémet és megint szép leszel:-)
2010. nov. 9. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
én is elmennék szerintem :)
2010. nov. 9. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
szia, én is úgy voltam, hogy tele voltam pattival, kértem időpontot, de csak mostanra kaptam, azóta már eltűntek,gondolkodtam, hogy lemondom, de most.. megint tele vagyok velük, úgyhogy megyek. Lesz ami lesz, még ha hibátlan bőrrel is megyek, akkor is kérek rá valamit
2010. nov. 9. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!