Mit tegyek hogy göndör hajam külön loknikra váljon? Már próbáltam mindent! De a göndörségről nem akarok lemondani!
Figyelt kérdés
hajcsavaró kizárva2008. nov. 10. 10:56
1/3 anonim válasza:
Ha törölköző nedves hajat szivacscsíkokra tekered fel este és reggel kiszeded az garandtáltan loknis lesz. Ha meg segédeszköz nélkül akarod hogy göndör legyen akkor próbáld ki hogy szintén törölközőnedves hajat kifésülöd, aztán bezselézed valami olyan zselével ami nem nem szárad kőkeményre és esetleg még az ujjdra föltekersz egy párat hogy összeálljanak a tincsek vizesen, és ne hajszárítóval hanem csak sima levegőn hagyd hogy megszáradjon. Ha igazi göndör a hajad és nem csak hullámos akkor zselésen is be fog göndörödni és tincsekben is marad, csak ne fésüld kis. Ha este szétmenne akkor hajhabbal újrarendezheted.
2/3 anonim válasza:
én annyit szoktam,hogy megmosom,megtörlöm,kifésülöm,behabozom,és lefekszek aludni.reggel még ráhabozok egy kicsit és kész.a lényeg,h ne fésülködj,csak hajmosáskor.mert különben oroszlánsörényed lesz!:-)egy hullámos hajú fodrász.
3/3 anonim válasza:
pontosan énis megmosom megtörlöm picit hajhab és hagyom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!