Hogyan lehetne lemondani a csokiról?
Figyelt kérdés
22éves vagyok, és szinte állandóan csokit ennék már kiskorom óta. Hogy ne hízzak el, rengeteget tornázom, és az alakommal nincs is gond. Sokszor az a baj, hogy már görcsöl a hasam a sok édességtől. Akkor mindig megfogadom, hogy nem eszek többet, de amint elmúlik a gyomorgörcs, újra becsokizok. Nem tudom hogyan tudnék leszokni az édességről, vagy csak alábbhagyni vele...2011. febr. 10. 11:58
1/5 anonim válasza:
Chrom-ot kell szedni. Nézz utána, de én úgy tudom hogy elveszi az édesség utáni vágyat.
2/5 anonim válasza:
Hát majd ha tejallergiád lesz,lerakod.Én így szoktam le róla azonnal:-).
3/5 anonim válasza:
próbáld meg azt, hogy megeszed azt, ami otthon van és egy hónapig utána nem eszel csokit.nálam bevált
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. febr. 10. 17:48
5/5 anonim válasza:
Szólj a barátaidnak, rokonoknak, ismerősöknek és üzletfeleknek, hogy ne adjanak neked csokit! Te pedig ne vegyél magadnak!
Ha nincs nálad csoki, nincs mit megenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!