Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan szokhatnék le a csokiról?

Hogyan szokhatnék le a csokiról?

Figyelt kérdés
Sajnos csokoládéfüggő lettem, de keményen. Egyszerűen elviselhetetlen vagyok, ha nem eszek csokit. Hogyan tudnék róla leszokni?
2011. jún. 9. 21:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
lol, szerintem te ne próbálj ki semmi drogot, mert el nem tudom képzelni mi lenne.
2011. jún. 9. 21:46
 2/14 anonim válasza:

1. fogj egy darab csokit,kend be vmi olyasmivel amit nagyon utálsz,edd meg, és akkor lehet utána már elmegy tőle az étvágyad

2.ne legyen otthon csoki

3. ha ezek nem sikerültek menj el az orvoshoz hátha van vmi ötlete xD

2011. jún. 9. 21:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem zabálni kell a csokit sem, hanem mértékkel enni azt is. Ne legyen otthon, ez a legkönnyebb megoldás. Néha rám is rámtör(ne) a csokimajszolás, de nagyon ritkán van itthon, így megkímáélem magam tőle. :D
2011. jún. 9. 21:51
 4/14 anonim ***** válasza:
egyél belőle egyszerre annyit, hogy rosszul legyél
2011. jún. 9. 21:51
 5/14 anonim válasza:
szokj át cigire :)
2011. jún. 9. 21:52
 6/14 anonim ***** válasza:

Na tedd!!!:-)

Inkább szokj rá a lehető legmagasabb kakaó tartalmú csokira:D

2011. jún. 9. 21:54
 7/14 A kérdező kommentje:

Már 80-90%os csokikat eszek, mivel azokból kevesebbet kell enni, és nem olyan édesek.

Egyébként F/18 vagyok...

Sajnos szó szerint kezelhetetlen vagyok, ha csak 1-2 napig nem eszem csokit... Néha nagyon jól érzem magam, ha "becsokizok", de általában csak arra elég hogy normális legyek és ne kötekedjek.

2011. jún. 9. 22:01
 8/14 anonim ***** válasza:
hát te hülye vagy a csoki az a legkirályabb dolog nem kell leszokni róla! csak ne egyél annyit belőle. ha nincs otthon nem is lesz rá mód;). egyébként meg nem lehet hogy ne tudj egyszerűen csak ellenállni neki. durvább dolgokról is le lehet szokni az akaraterőddel...! nem kell parázni ezen annyit mondasz hogy nem és kész és menni fog a dolog hidd el!17/L
2011. jún. 9. 23:55
 9/14 anonim válasza:
Szerintem ne szokj le róla. És ha csokifüggő vagy akkor mi van? Akkor gáz, ha már nem kapsz levegőt a hájtól, de ezt elkerülheted, ha minden nap miután "becsokiztál" el mész futni, úszni, edzeni valamit. A csoki tök jó. Nehogy leszokj róla. Inkább ez mint a cigi.
2011. jún. 10. 16:04
 10/14 anonim ***** válasza:

Egyél meg két táblát ilyen jóféle csokiból, aztán mikor 4. napja nem produkálsz a klotyón és a görcsöktől szenvedsz, emlékezz arra, hogy a csoki a ludas. :D

Amúgy AKARATERŐŐŐŐŐ!!!

2011. jún. 10. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!