Hogyan szokhatnék le a Ketchup-ról meg a Majonézről?
Figyelt kérdés
Az a bajom magammal, hogy néha nagy mértékben mindent ketchuppal és Majonézzel eszek! Rakott tésztát, néha még a rántottát is, sült húst, sült krumplit... Egyszóval szinte majdnem mindent! Ez nem egészséges, ezért valahogy le szeretném magam szoktatni arról, hogy mindent Ketchuppal meg Majonézzel eszek! Van valakinek valamilyen ötlete, hogy hogyan szokhatnék le erről a Ketchupról meg a Majonézről!2011. márc. 16. 17:31
1/4 anonim válasza:
Készíts házilag önteteket ha nagyon hiányzik az ételen valami. Az nem egészségtelen és tudod, hogy mi van benne.
2/4 anonim válasza:
Ne vegyél, így nem lesz otthon. A boltban kell ellenállni a kísértésnek és nem beletenni a kosárba. Ez öt perc (vagy ameddig a boltban vagy). Így otthon nincs, és nincs probléma, hiszen nem vettél, nem ehetsz, még ha szeretnél se, és nincs kísértés.
Mert ugye ezt csak magad tudod megoldani, tudatosan. Akaraterő kell hozzá, erős elhatározás. Ebben mi nem segíthetünk. Ha meg sem veszed ezeket a doplgokat, akkor könnyebb, ezt az egy tippet tudom adni.
3/4 anonim válasza:
A cukor miatt fogyasztod őket csak.
Mindkettőben rengeteg a cukor.
Egyél helyette almát vagy almapürét esetleg befőttet.
4/4 A kérdező kommentje:
Az öntetek dolog jó ötlet! Ki fogom próbálni! Egyébként már én is csinálom azt magammal, hogy egyre kevesebbet teszek a szendvicsembe! Tudom mi van benne, csupa szénhidrát, meg cukor és zsír!
2011. márc. 16. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!