Hogyan szokhatnek le a gyors evesrol?
Figyelt kérdés
Az egesz sulis koromban kezdodott, amikor mindig rohanva kellett enni a busz miatt. Es annyira megszoktam mar, hogy par perc alatt reggelizek/ebedelek most is, pedig mar nincs hova sietnem. Hogyan szokhatnek le rola? Vagy mit csinaljak?
Legyszi olyat ne mondjatok, hogy ragjam meg Xszer, mar probaltam. De 3-4 ilyen ragas utan arra eszmelek, hogy mar megint "zabalok". Es tudom, hogy ez nem jo, erzem is, hogy kicsinalja az emesztesem, de nem tudok mit tenni...:(
2010. jan. 24. 17:45
1/2 anonim válasza:
Ezt én is szeretném tudni.Nálam is hasonló.
2/2 anonim válasza:
Biztos le leszek pontozva de azt próbáltad már hogy tényleg lassabban eszel??? Egész egyszerűen amikor le ülsz tudatosan figyelj arra hogy ne habzsolj. Ha van valaki veled figyeld őt és tartsd az ő tempóját. De még is milyen választ vártál? Valami csoda módszert??? Ezen te tudsz változtatni azzal hogy tudatos vagy. Később ha már megszoktad ami nem a második alakomkor lesz majd megszokod. Szerintem ezen hosszabb és nehezebb úton kívül ne várj más megoldást, mert nincs. Ön kontrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!