Hogyan szokhatnék le a tejről?
Már egészen kicsi korom óta házi tehéntejet iszok,forralás nélkül,és egyszerűen imádom!Volt hogy naponta megittam 1 litert is,de mindennap ittam vmennyit.Még most is nagyon imádom,de sajnos úgy vettem észre,hogy kezdek tőle kipattogni(gondolom a túl sok fehérje,zsír).Reggel mindig tejjel/tejeskávéval indítom a napom,ha nem iszok,iszonyúan kívánom.Sokszor víz helyett is inkább azt ittam.De most le kéne róla szoknom.Hogyan?
17/L
Házi tej forralás nélkül... szép! Csoda, h még nem lett bajod tőle.
Amúgy a házi tej nekem is etalon, az A TEJ.
Szerintem semmi gond nincs vele,én már 17 éve iszom,testvérem 28 éve,ő nem is szereti felforralva,és semmi bajunk nincs.
De nem is ez volt a kérdés.
Nem kell róla leszokni, csak ne igyál annyit. Amúgy kétlem, hogy 1 liter tejben lévő zsírtól bajod esne...
Amíg nem vagy laktózérzékeny, addig ihatod!
Köszönöm:)
Én csak azért gyanakszom rá,mert tavaly egyszer nagyon beteg voltam,magas láz,hányinger,fejfájás,1 hétig feküdtem itthon,az alatt csak teát ittam,de azt liter számra,és utána nagyon szép volt az arcom,egy darab kiütésem se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!