Hogyan szokhatnék le a csokiról?
tényleg ne tarts otthon egy hétig csokit
ne táblával vegyél, hanem 1.2 pici szeletest pl sport szelet 25grammos
próbáld helyesíteni édes ízekkel, túróra olvassz egy kis csokit, forrócsoki, kakaó, gyümölcs csokimártásban, pudingok, tejberizs majd fokozatosan csökkensd
de szerintem az a legjobb ha az ember egyszer elhatározza és kész akaraterő, nehogy már egy csoki kifogjon rajtad, nem a csoki van érted
A 'becsokizok' az egy új ige lett a magyar nyelvben? :-)
A csokit én is nagyon szeretem, de én akkor vagyok ingerült, ha nem dugok, vagy nem verem ki akár 1 napig.
Én azt javaslom Neked, szokj át a bicajozásra.
Reggel egy szelet, meg este lefekvés előtt egy és jó kondiban leszel, jobban fogod magad érezni! 1 próbát megér. Szeretsz bicajozni?
Csatlakoznék az előttem szólókhoz.
Csak mértékkel, de nyugodtan ehetsz csokit, ráadásul maga a kakaó nem is hizlal, és a fogaidat se rontja, sőt még egészséges is. A csokihoz adott cukor és egyebek azok, amiből ha sokat eszel az káros. A 80-90%-os csokikban már kevés az ,,egyéb'' anyag, szóval jól teszed, ha azt eszed! ;) (Reklámot hallottak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!