Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan szokhatnék le a csokiról?

Hogyan szokhatnék le a csokiról?

Figyelt kérdés
Sajnos csokoládéfüggő lettem, de keményen. Egyszerűen elviselhetetlen vagyok, ha nem eszek csokit. Hogyan tudnék róla leszokni?
2011. jún. 9. 21:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Már nem okoz székrekedést, ha megeszek két ilyen tábla csokit... :D
2011. jún. 11. 08:27
 12/14 anonim ***** válasza:

tényleg ne tarts otthon egy hétig csokit

ne táblával vegyél, hanem 1.2 pici szeletest pl sport szelet 25grammos

próbáld helyesíteni édes ízekkel, túróra olvassz egy kis csokit, forrócsoki, kakaó, gyümölcs csokimártásban, pudingok, tejberizs majd fokozatosan csökkensd

de szerintem az a legjobb ha az ember egyszer elhatározza és kész akaraterő, nehogy már egy csoki kifogjon rajtad, nem a csoki van érted

2011. jún. 11. 09:43
 13/14 anonim ***** válasza:

A 'becsokizok' az egy új ige lett a magyar nyelvben? :-)

A csokit én is nagyon szeretem, de én akkor vagyok ingerült, ha nem dugok, vagy nem verem ki akár 1 napig.

Én azt javaslom Neked, szokj át a bicajozásra.

Reggel egy szelet, meg este lefekvés előtt egy és jó kondiban leszel, jobban fogod magad érezni! 1 próbát megér. Szeretsz bicajozni?

2011. jún. 13. 02:10
 14/14 anonim válasza:

Csatlakoznék az előttem szólókhoz.

Csak mértékkel, de nyugodtan ehetsz csokit, ráadásul maga a kakaó nem is hizlal, és a fogaidat se rontja, sőt még egészséges is. A csokihoz adott cukor és egyebek azok, amiből ha sokat eszel az káros. A 80-90%-os csokikban már kevés az ,,egyéb'' anyag, szóval jól teszed, ha azt eszed! ;) (Reklámot hallottak...)

2011. júl. 7. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!