Diétára fogott az orvos, de egyszerüen nem tudok lemondani a csokiról. Ha diabetikusat eszek az jó? Ehetem?
Nyilvá valóan nem. De ezt te is tudtad, csak nem akarsz szembenézni a tényekkel. Persze könnyebb volna mondani valamit, ha leírtad volna milyen diétát is kellene tartanod, és micélból...
Itt most lényegében arról kell döntened, hogy folytatod-e az eddigi életmódod, ami várhatóan különböző gondokhoz, végső soron az élettartamod megrövidüléséhez vezet, vagy változtatsz, hallgatva az orvosra, és esély kapsz a hosszabb életre. A döntés a tiéd, és ha egyszer elszántad magad, akkor olyan fel se fog merülni, hogy nem tudsz lemondani a csokiról. Csak akarni kell!
A csoki pedig feltehetőleg attól diétás, hogy édesítőszer van benne.
Szia!Szerintem ehetsz diabetikus csokit,a legkisseb kalória értékűt,hisszen ebből is rengeteg létezik!Körül kell nézni.
Ja,és csak délig szabad ilyet enni,kis mennyiségben!
Nem tudom miért gondolod, hogy diéta alatt bármilyen cukrot is meg lehet enni. Attól hogy ugyanannyi valaminek a kalóriatartalma nem feltétlenül ugyanaz a tápanyag van bennük el kell olvasni azt is, hogy mi a tápanyag forrása, és az vajon pl cukor e v liszt stb...
pl egy kis szelet csoki 40 kcal kb 10g szénhdirát és mondjuk hasamra ütök: 10 dkg uborka szintén ennyi, akkor szerinted melyiket kellene megenni és vajon melyik hizlal, esetleg ugyanolyan jó mindkettő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!