Melyik orvos foglalkozik evési problémával?
Figyelt kérdés
Állandóan az evés jár a fejemben,és eszem is,sokat2011. aug. 9. 22:24
1/9 anonim válasza:
kicsit konkrétabban!
mit és mennyit eszel?
jelenlegi magasságod, korod és testtömeged?
éhes is vagy?
amúgy meg pszichológus foglalkozik ezzel, nem orvos
2/9 anonim válasza:
Nekem meg pont az ellenkezője miatt kéne. :/
3/9 bix válasza:
simán lehet orvosi eset is, első körben elmehetsz háziorvoshoz, ő majd eldönti hogy mi legyen. első körben vér vizelet valszeg ennek eredménye után derül ki hogy merre tovább. ha máj vagy vesefunkciókban lát valamit, esetleg magas a hormonszinted, stb akkor további vizsgálatok jönnek, ha nem akkor dietetikus és pszichológus kombó
4/9 A kérdező kommentje:
Állandóan,mindig ennék,de már ott tartok,hogy nem érzem jól magam a bőrömben,és a cukorbetegségnek sem jó,idegesít,hogy nem tudom tartani a cukromat,mert mindig ennék.........................
2011. aug. 9. 23:01
5/9 A kérdező kommentje:
Nem,a hasam nem éhes,hááát vacsoráztam,(aztán már az van bennem,hogy húú de ennék)hanem a fejem,agyam éhes.és hányok magamtól már,de ennem kell,ez az érzésem.
2011. aug. 9. 23:05
6/9 anonim válasza:
Én csak két tippet adok:
1. rágózz!
2. kösd le a figyelmed. Ha nem unatkozol akkor nem is fog eszedbe jutni, hogy éhes vagy.
7/9 A kérdező kommentje:
igen,egyébként tényleg,ha van dolgom és leköt,akkor nem jut eszembe...mivel kössem le magam?könyvtár ilyenek nem igazán...
2011. aug. 10. 14:41
8/9 anonim válasza:
Gyere hozzánk krumplit szedni :) Nem tudom! Neked kell tudni mi érdekel!
9/9 anonim válasza:
Én is ezzel küzdök =/
Ha gondolod írhatsz üzit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!