Miért olyan nehéz lemondani a csokiról?
Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 21:43
1/13 anonim válasza:
Mert cukor van benne, ami függőséget okoz.
2/13 anonim válasza:
szerintem más is van benne, ami függőséget okoz,mert ha én csokira vágyom, akkor az csoki, és nem szimplán édesség. szóval, egy kanál cukor nem tenné meg, meg egy cukorka se, se gyümölcs, se édes joghurt, se sütemény. csakis csoki.
3/13 anonim válasza:
Empírikus következtetés..
Ha tudnád, hogy a sima kakaóbab magában, pörköletlenül mennyire nem finom, akkor ezt visszavonnád.
A cukornál meg finomabb a kakaóbabos, kakaóvajas cukor, de függőséget a cukor okoz. A többi csak íz élmény.
4/13 anonim válasza:
de akkor miért nem csillapítja a csokiéhségemet egy édes süti, mondjuk?
5/13 anonim válasza:
Azért mert szereted. Ha nem szeretnéd, eszedbe sem jutna. Szerintem nem a cukor a ludas, mert akkor más édességeket is kívánnál. Semmi baj nincs a csokival ha olyat eszel aminek magas a kakaótartalma, és nem túl sokat belőle.
6/13 anonim válasza:
hát azért mondom én is, hogy nem a cukor a ludas. mert más édesség nem jó, amikor kívánom a csokit. csoki kell, és kész, nem szimplán édesség.
7/13 anonim válasza:
Ja, és a keserű csokit is szeretem. A 70%ost,pl
szóval mégse a cukor lesz a főbűnös.
8/13 anonim válasza:
ha tudsz angolul itt sok minden fön van róla
+ chocolate addiction kifejezésre keres rá
a.cukron kívül az agyra ható egyéb összetevői miatt is extrán boldogít a (endorfinok szabadulnak föl az agydban, amik egyfajta boldogsag érzetet alakítanak ki. Egy helyen említik, hogy valojaban nem.tekintheto igazi fuggosegnek, de leszokasnal szamitani lehet a cukorelvonasi tunetekre es koffein elvonasi tunetekre is (erdekesek a leirasok...).
9/13 anonim válasza:
Mert tömény cukorbomba és olyan, mint a DROG. Azt mondod, másnap már nem eszel, de folyamatosan sóvárogsz utána :D
10/13 anonim válasza:
8-as voltam: bocs a helysírásért nem.látom a képernyőt :( a fön az fönn a keres.rá = keress rá stb. [halódik az érintőképernyőm...]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!