Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vajon el fogok jutni addig a...

Vajon el fogok jutni addig a pontig, hogy már semmit sem eszek?

Figyelt kérdés

Legelőször - egy éve - egészségesebb étrendre váltottam, több zöldséget, gyümölcsöt kezdtem enni mint valaha, és száműztem a chipszeket, a vörös húst, és a csomagos hentes árut, és a sót. Ez rövid ideig tartott, mert még híztam is. Tiltólistára kerültek a szószok, vaj, margarin, fehér liszt, tészta, sajt, cukros üdítő. (Az édességeket azért nem sorolom, mert néha néha bánatomban megeszek egy csokit azért)és a mirelit, a csirke bőre, és a panír.

Majd következett a keményítő: krumpli, rizs. És az olyan zöldségek-gyümölcsök, mint a banán és a kukorica.

Ezzel el voltam egy darabig. Végülis már csak két húst voltam hajlandó megenni: halat és csirkét. Örök életre lemondtam dolgokról, amiket régebben nagyon szerettem: pizza, és a princess péksütijei. A Princess azért is fontos nekem, mert oviba menet mindíg ott vettünk croiassan-t és már akkor is imádtam! De már nem is tudom mikor ettem utoljára!

Egy hónapja vegetáriánus lettem, az egyetlen hús amit megeszek az a hal, és úgy volt hogy gyümölcsöt még eszek, dél előtt - de már gyümölcsöt és tejet sem akarok enni(inni).

2009. dec. 4. 10:44
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
És ha nem éheznél, lehet, hogy a melled is nagyobb lenne. ;)
2009. dec. 7. 02:59
 32/32 anonim ***** válasza:
Mellesleg az agy eléggé komoly fogyasztó (a "gondolkodásra" késztetett legyek átlagéletkora 70%-a még a kényelmesekének is, minimál étrend mellett), és ha köhög a motor a fejben, akkor nem biztos, hogy elég százszor leírni, hogy egészséges, jól táplált, fiatal zseni vagyok....
2009. dec. 7. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!