Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vajon el fogok jutni addig a...

Vajon el fogok jutni addig a pontig, hogy már semmit sem eszek?

Figyelt kérdés

Legelőször - egy éve - egészségesebb étrendre váltottam, több zöldséget, gyümölcsöt kezdtem enni mint valaha, és száműztem a chipszeket, a vörös húst, és a csomagos hentes árut, és a sót. Ez rövid ideig tartott, mert még híztam is. Tiltólistára kerültek a szószok, vaj, margarin, fehér liszt, tészta, sajt, cukros üdítő. (Az édességeket azért nem sorolom, mert néha néha bánatomban megeszek egy csokit azért)és a mirelit, a csirke bőre, és a panír.

Majd következett a keményítő: krumpli, rizs. És az olyan zöldségek-gyümölcsök, mint a banán és a kukorica.

Ezzel el voltam egy darabig. Végülis már csak két húst voltam hajlandó megenni: halat és csirkét. Örök életre lemondtam dolgokról, amiket régebben nagyon szerettem: pizza, és a princess péksütijei. A Princess azért is fontos nekem, mert oviba menet mindíg ott vettünk croiassan-t és már akkor is imádtam! De már nem is tudom mikor ettem utoljára!

Egy hónapja vegetáriánus lettem, az egyetlen hús amit megeszek az a hal, és úgy volt hogy gyümölcsöt még eszek, dél előtt - de már gyümölcsöt és tejet sem akarok enni(inni).

2009. dec. 4. 10:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
30%

Majd ha meghalsz, nem kell enned.

Te leszel az étel. :)

2009. dec. 4. 12:36
 22/32 anonim ***** válasza:
88%
Azt csinálsz amit akarsz.Nem tudjuk ki vagy.És lehet hogy még szép fényes a hajad... de nemsokára hullani fog, aztán leesik a vérnyomásod és szédülni kezdesz, majd korházba kerülsz... Ésszel már kisanyám. A kis hugom igy jutott el az anorexiáig és ő meghalt!!!
2009. dec. 4. 12:38
 23/32 anonim ***** válasza:
88%
Mind1, remélem, hogy nem veszed komolyra az ilyen köcsög bandát, aki a halálodat kivánja!!!!!! Ugy-e? na jól van akkor. Az már indulásból jó, hogy már te is rájöttél, hogy ez igy nem jó. Úgyhogy , mint már irtam, ügyesen enni, és akkor is ha nem vagy éhes, kevesbbet többször, és akkor majd jó lesz. Biztos szegény anyukád is boldogabb lesz...!!! És a súlyoddal kapcsolatba...hát az nagyon kevés istenem amennyi vagy jelenleg!!!! Rémisztő. Legalább az 50 kell!!! Amúgy én 65 kg vagyok és 163 cm, de soha életembe mégcsak meg se fordult az eszembe hogy ilyen drasztikus dolgokat műveljek magammal! Ez van, szerencsére egészséges vagyok, boldog...és kövér ahogy szokták mondani:)) Jó nah..csak a vicc kedvéért volt
2009. dec. 4. 12:45
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem kívánja a halálát, csak konstatáljuk, hogy meg fog halni ilyen életvitel mellett. Joga van hozzá Darwin díj, ennyi. Leírtam a veszteséget.
2009. dec. 4. 12:49
 25/32 A kérdező kommentje:

Tudom hogy meg fogok halni...

Előbb ettem meg fél kivit. Hurrá.

2009. dec. 4. 12:51
 26/32 anonim válasza:
100%
Szia! Én 21 vagyok 165 cm és kb 55 kg plusz minusz 1 kg, mert nem tudom pontosan... nem tudom, mi bajod volt a régi súlyoddal... Én elégedett vagyok magammal feszes és izmos a testem, de ezt nem azzal érem el, hogy sanyargatom magam. Sportolj, mozogj: fuss, kerékpározz, sétálj nagyokat, járj el úszni ha jobban akarsz kinézni, de ne fogyózz főleg ne így!!!! Fontos tudnod, hogy ha az ember szervezete rááll a minél kevesebb kajára, annál jobban hasznosít, ez eddig oké, de ha utána újra többet kap, nem fog vele tudni mit kezdeni és még joibban "meghízol"... Az én tanácsom az, hogy minden gyümölcsöt tömj magadba a környezetedben, hogy az immunrendszered helyreálljon, majd szép lassan próbálj meg visszaállni a rendes ételekre és mellette kezdj el valamit mozogni, ha napi 20 percet kocogsz már érezni fogod a javulást! Nem kell minden szemetet megenni, ami a mai társadalomban divatos. Ha nem akarsz ne egyél cukrot, ezt megértem én sem eszek csak minimálisat, de ezt úgy is lehet, hogy pótolod mással pl MÉZ. nem hízlal, de ízre és élményre majdnem ugyanaz és ezerszer egészségesebb!!! Szóval szerintem próbáld meg elkezdeni a tested visszaszoktatását az ételekhez. Nem lesz könnyű dolgod a leírtak alapján, de szerintem sikerülni fog, csak akarni kell!!!
2009. dec. 4. 12:55
 27/32 anonim ***** válasza:
80%
Én a dagi csajokat szeretem, és?
2009. dec. 4. 12:58
 28/32 A kérdező kommentje:

Szoktam edzeni. Egyszer majdnem elértem a 33 kg-ot.

De 33 és fél-nél nem akart jobban lemenni. Szóval onnan híztam fel. :S

2009. dec. 4. 13:00
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
33?:O:O:O A hugom több tíz évesen és te még magas is vagy:O ő csak 140 cm...Ebből nagy bajod lehet! Ha akarod írj privit szívesen beszélgetnék veled:)
2009. dec. 4. 13:58
 30/32 anonim ***** válasza:
33? :-O Csoda, hogy meg nem haltál! A dédimamám volt ugyanannyi kilós és magasságú de csak az öregkori betegsége miatt. Nem készítettek fel a látványra, ezért amikor először megláttam, meghűlt bennem a vér, és majdnem sikítottam, hogy "Segítség, egy élő csontváz!" Szerintem már most vékony vagy. Egyébként meg nem az számít, hogy hány kiló vagy, hanem a körméreteid. Arra nem gondolsz, hogyha ráesik valami a testedre, hogy fogod leemelni magadról? Ha ilyen gyenge vagy, nem fog menni. Egyébként ha eljárnál edzeni és napi 5x ennél egészséges kaját, akkor nem lennél olyan nádszál, de hájad sem lenne.
2009. dec. 7. 02:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!