Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vajon el fogok jutni addig a...

Vajon el fogok jutni addig a pontig, hogy már semmit sem eszek?

Figyelt kérdés

Legelőször - egy éve - egészségesebb étrendre váltottam, több zöldséget, gyümölcsöt kezdtem enni mint valaha, és száműztem a chipszeket, a vörös húst, és a csomagos hentes árut, és a sót. Ez rövid ideig tartott, mert még híztam is. Tiltólistára kerültek a szószok, vaj, margarin, fehér liszt, tészta, sajt, cukros üdítő. (Az édességeket azért nem sorolom, mert néha néha bánatomban megeszek egy csokit azért)és a mirelit, a csirke bőre, és a panír.

Majd következett a keményítő: krumpli, rizs. És az olyan zöldségek-gyümölcsök, mint a banán és a kukorica.

Ezzel el voltam egy darabig. Végülis már csak két húst voltam hajlandó megenni: halat és csirkét. Örök életre lemondtam dolgokról, amiket régebben nagyon szerettem: pizza, és a princess péksütijei. A Princess azért is fontos nekem, mert oviba menet mindíg ott vettünk croiassan-t és már akkor is imádtam! De már nem is tudom mikor ettem utoljára!

Egy hónapja vegetáriánus lettem, az egyetlen hús amit megeszek az a hal, és úgy volt hogy gyümölcsöt még eszek, dél előtt - de már gyümölcsöt és tejet sem akarok enni(inni).

2009. dec. 4. 10:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
82%
Ésszel már. Ha lassítod az anyagcserédet, akkor mitől _maradnál_ sovány? Attól esetleg, hogy a betegre girhesedett tested a lyukas gyomrával nem emészti meg a hasznosat többé. Egyél, mozogj. Mindkettő jól esik, miért kéne bármelyiket feladni? És ha pillanatnyilag hízásra hajlamos vagy, akkor tedd még élvezetesebbé az evést azzal, hogy időt szánsz rá és élvezed a nyugalmat. Az emésztés a fejben kezdődik: a szájban is, és az agyban is. Amíg elutasítod magadban az ételt, addig persze, hogy nincs rendesen megemésztve, és inkább félkész állapotban tartalékolja a test. Engedd, hogy tegye a dolgát, nincs semmiféle "hatás" meg "technika".
2009. dec. 4. 11:53
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Jajj istenem! Hát persze h "gyenguszka" vagy..Hisz nincs energia benned..Én sajnállak tényleg, hogy ennyire nem tudod magad uralni.De hidd el, hogy nem az a baj h nem tudnál legyúrni semmit atorkodon, hanem az h ahogy irtad te is, a zsir hamar meglátszana és te ettől félsz.De én csak búzditani tudlak, hogy inkább legyél kövérkébb és boldog, kiegyensúlyozott!!! Mint egy vékony, élettelen ember.
2009. dec. 4. 11:54
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Mind edd meg a gyümiket, legalább!!!!
2009. dec. 4. 11:56
 14/32 A kérdező kommentje:
Most meg mindjárt sírok! XD
2009. dec. 4. 12:00
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is!!! De ne sirj!! Szedd össze magad!! És ne sajnáld magadtől az ételt! Lassanként egyél mindneből és hátha megszokod , hogy mindenből eszel egy keveset. de szükséged van , hogy egyél!!!
2009. dec. 4. 12:02
 16/32 A kérdező kommentje:
Most meg mindjárt sírok! XD
2009. dec. 4. 12:03
 17/32 anonim ***** válasza:
67%

Egyáltalán mennyi a súlyod és a magasságod?Bocs ha ha már írtad,,,

Vegyél magadhoz úgynevezett negatív kalóriát ha szükséges a fogyás,de ha nem akkor felejtsd el a fogyózást,,,

2009. dec. 4. 12:06
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Meglátod, hogy majd másképp fogod érezni magad, amikor rendszeresen fogsz enni!! Energiával, élettel teli leszel majd!! És ha annyira nem akarsz "meghizni", akkor kevesebbet és többször egyél. És ne az szerint , hogy éhes vagy vagy sem, hanem ügyesen osszál be mindnet pl. reggeli, délutáni nasika, ebéd, vacsi előtt is valami gyümölcsök, vagy könnyű kajákat!!! És majd jobb lesz!!!! És ne sirj!! :-*..De amúgy megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? és mióta élsz együtt ezzel a problémával?
2009. dec. 4. 12:07
 19/32 A kérdező kommentje:
Szia(sztok)! Egy éve, bár szerintem soha nem ettem normálisan, csak régebben úgy nem ettem normálisan hogy az édességek voltak túlsúlyban, és az se jó. 18 éves vagyok, 160 cm... 2 hete 41 kg voltam kereken, de most már nem tudom. Szóval elvileg nem vagyok kövér. Amikor elkezdtem 50 valamennyi lehettem, vagy 50 körül. Nem tudom mert akkor nem foglalkoztam még vele. Az a nagyon rossz, hogy már kezdem átérezni anyu mit érezhet. És amikor hétvégén kérdezgeti mit csináljon ebédre, akkor esik le végül hogy tényleg nem eszek semmit!
2009. dec. 4. 12:24
 20/32 anonim ***** válasza:
23%
Hagy hulljon a férgese. Ilyen béna majomokért nem kár mint amilyen te vagy,remélem nem éled túl.....
2009. dec. 4. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!