Kárba ment a mai edzés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma nagyon pörgős napom volt, és semmit nem tudtam enni edzés előtt, egész nap rohantam és csak most tudtam leülni enni.3 szelet párizsit meg zsömlét ettem hozzá. Kárba ment az egész edzés ? 16/L2014. jan. 23. 19:28
1/10 anonim válasza:
hát attól is függ hogy fogyni szeretnél vagy csak izmosodni?
2/10 A kérdező kommentje:
Fogyni szeretnék leginkább
2014. jan. 23. 19:45
3/10 anonim válasza:
Igen, ocsmány zsírdisznó lettél, fuj.
4/10 A kérdező kommentje:
komolyan kérdeztem
2014. jan. 23. 19:56
5/10 anonim válasza:
komolyan nem ment kárba de nem este kéne enni !
6/10 anonim válasza:
Egyszer hibáztál, elmegy, de legközelebb szervezd úgy a napodat, hogy legyen időd normálisan étkezni.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2014. jan. 23. 19:59
8/10 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem este kell enni, és nem is ilyenkor szoktam, csak most sikerült így
2014. jan. 23. 20:00
9/10 anonim válasza:
Ha a mozgás megvan akkor nincs baj az esti evés valóban nem túl jó, de így belefér, ha naponta többször eszel megfelelően eloszlatva akkor egyáltalán nincs gond ha este eszel egy picit, ilyen korban azért még nem árt ha este 6 óra tájékán eszel.
10/10 anonim válasza:
Az esti evéssel semmi baj nincs. Ha evés után még ébren maradsz 2-3 órát, akkor lényegtelen. Ez csak egy tévhit a sok közül.
Nem ment kárba a napod. De ne legyen rendszeres az ilyen. Törekedj mindig a napi min 3 étkezésre.
És igyál sok folyadékot.
Bár ez a párizsi, zsömle kombó nem igazán nyerő, de 1x belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!