Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igy leadhatok egy par kilot?

Igy leadhatok egy par kilot?

Figyelt kérdés
Suliba viszek egy szelet kenyeret margarinnal es szalamival,ha hazajovok eszek rendesen kb. egy anyit amennyit egy etteremben lehet kapni egy teljes ebednel. Nem vacsorazom hanem megiszok kb 4-5 dcl teat egy es fel kanal cukorral meg egy vastag karingo citrommal.Ha igy folytatom es neha kb. hetente egyszer mozgok egy orat igy fogyhatok?
2014. jan. 22. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. A kaja nem megfelelő, a mozgás kevés.
2014. jan. 22. 16:10
 2/6 anonim válasza:
0%

Én mostanában úgy fogytam kb 8-10 kg-ot,hogy szinte semmit nem mozogtam,csak reggel elsétálok a buszmegállóba,este haza sétálok.

A kajával vigyáztam: reggel egy fél tányér müzli,tízóraira vagy egy gyümölcs,vagy valami teljes kiőrlésű pékáru,ebédre azt,amit a menzán adnak,de nem ettem meg mindent,délután vagy este pedig egy kis gyümölcs,vagy valami olyan,ami nem hizlal nagyon. Ja,meg persze tesin intenzív mozgás. Ennyi.:)

2014. jan. 22. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:
igen igy lehet fogyni én is igy fogytam :) és nagyon jó az étrend
2014. jan. 22. 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Margarin helyett legyen vaj, abban nincs hidrogénezett növényi olaj, ami egészségtelen. Szalámi kissé sós, és nitritek is vannak benne a botulizmus miatt, így ha ezt akarod enni, vigyél mellé paprikát is, hogy a C-vitamin csökkentse a káros hatását.

Vacsorára kellene enned valamit, főleg fehérje legyen benne, hisz elég sokáig nem eszel utána.

2014. jan. 22. 19:38
 5/6 VWXYZZS ***** válasza:

Ez úgy szar ahogy van. Itt van olvasd el ezt: [link]

Minden kérdésedre meg kapod a választ.

2014. jan. 22. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Figyelem! A Sárga Kapszula egy tömény baromság.
2014. jan. 24. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!