Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Februárig leadhatok 20 kilót?

Februárig leadhatok 20 kilót?

Figyelt kérdés

Kialakítottam magamnak egy étrendet.

Reggeli :saláta, vagy kefír vagy teljes kiörlés kenyérből szendvics.

Tízórai : gyümölcs,vagy joghurt

Ebéd : Kis adagot (féladagot) ami éppen ebéd.Figyelni fogok ara h mi a tilos.

uzsonna:gyümölcs vagy johurt

vacsora:kisadag fehéréjét vagy gyümölcs joghurt 6 óra előtt

Sportolásnak úgy gondoltam hogy gyalog megyek iskolába gyalog kellemes tempóban 35-40 perc az egyik útja.

Ez beválhat ?

2012. szept. 11. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:

A gyaloglás nem sport.

Este 6 után is egyél, csak ne többet, hanem a napi bevitelt eggyel többfelé elosztva.

2012. szept. 11. 19:45
 2/4 anonim válasza:
Ez függ attól is, hány kiló vagy. (: Mert nyilván nagyobb testsúlyból könnyebb húsz kilót fogyni.
2012. szept. 11. 20:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Elnézést ezt kifelejtettem !! 167 cm 85 kiló és 16 éves lány.
2012. szept. 11. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:

A gyaloglás jó ötlet, de ne kellemes tempóban menj, hanem kicsit gyorsabban. Annyi hátránya lehet, hogy a könyvek cipelése miatt rosszat tehet a hátadnak. Eleinte elég lesz, míg hozzászoksz a rendszeres mozgáshoz, aztán kellene valami mellé majd. Szerintem sem ezt kellene a napi sportnak elkönyvelni.

6 után is egyél.

Reggelire szerintem mind a három mehet, nem vagy-vagy. Vagy ha már választani szeretnél, akkor inkább a szendvics. De egy kefír vagy egy kis saláta nagyon kevés lesz elindítani a napot.

2012. szept. 11. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!