Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így leadhatok 5 kilót?

Így leadhatok 5 kilót?

Figyelt kérdés
Minden nap tornázok (Rubint Réka Napi 20 perc és Mel B Totally Fit), naponta 2l szénsavmentes vizet iszok meg, ginszeng teát iszok, hideg-meleg váltózuhanyt alkalmazok. Az étkezéssel vagyok gondban, hiszen nagyon édesszájú vagyok, és az édességet gyümölcsökkel pótolom, de minden nap megeszek egy szem bonbont. Mit csináljak ha megkívánom az édességet?
2012. márc. 16. 22:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
Igyál 3liter vizet, NINCS SEMMI ÉDESSÉG!!!gyümölcsöt csak narancsot,grapefruitot,almát,epret ehetsz...(perpill) de a gyümölcsöket is délelőttre kéne tenni! Ne legyen egybonbon se:) a teával kitörölheted:) azbaromság:)egyél sok húst,észöldséget!!!
2012. márc. 16. 23:01
 2/22 anonim ***** válasza:
48%

semmit. egy szem bonbon vagy egy szelet csoki nem fog felhízlalni abszolút. ha sokat mozogsz mellé,akkor nem kell olyan véresen komolyan venni a diétát sem,hiszen nem 25 kilót akarsz leadni,hanem ötöt. egyébként is,az olyan idiótákra,akik kalóriákat számolgatnak és sírva fakadnak egy szem kockacukortól vagy egy tisztességes tányér ételtől,NEM SZABAD HALLGATNI. megszállott bolondok.

egyél,ami jólesik,ne kínozd magad. nyilván ha megeszel egy egész doboz bonbont naponta,azzal nem javítasz a helyzeten, de egy szemtől semmi bajod nem lesz,a súlyodnak meg aztán végképp nem árt.

2012. márc. 16. 23:02
 3/22 anonim ***** válasza:
Jah,és a változuhany is butaság:) amx serketnti a vérkeingést,de ettől nem fogysz:) de a bőrnek jót tesz...
2012. márc. 16. 23:02
 4/22 anonim ***** válasza:
43%
első válaszoló,te azt se tudod,hol vagy... mi baja lesz egy szem bonbontól? semmi! 5 kilót akar leadni,nem 25-öt,ne legyél már te is idióta...mi az,hogy semmi édesség? Úristen...szánom az ilyen embereket,komolyan.
2012. márc. 16. 23:03
 5/22 anonim ***** válasza:
25%

Második válaszadó!!!

Kezdjük ott,hogy aki szánalmas az pont nem én vagyok! Ha valaki fogyni akar,akkor teljességgel be kell tartania a szabályokat!!! Te sem gondolod,hogy meg birja állni az 1db bonbont???? de akkor számolhatjuk úgy,hogy tényleg 1bonbont eszik meg naponta ami kb.80kalória,egy hét alatt már 560kalória többletet jelent! FELESLEGES többletet!!!

1kilogramm súlyveszteséghez,kb 5000kalória minusz kell,tehát ahelyett,hogy fogyna ez az 560kalória ami ugye csak egy bonbonka már egy hónap alatt 2200kalória...és akkor nem beszéltnk a többi étkezésről,italról stb! 1liter kóla 500kalória!!!!egy héten 3500kalória!

tehát...a nasival ez a baj!!! továbbá,olyan cuccal van készitve,hogy kivánd,...megemeli a vércukorszinted,és zabálnál reggeltől estig tőle....

Tehát,kérdező ha komolyan fogyni szeretnél,könnyedén le lehet adni a cukor kihagyásával,edzéssel!!!

Csak abban az esetben ehetsz csokikát,ha nem léped át a napi kalóriamennyiséget,ami kb 1500kalóra lehet a te esetedben!!!

tehát,felőlem benyomhatsz napi egy tábla csokit,igaz csak 700kalóra pl..de akkor a többi étkezésnél nem ehetsz többet 800nál...de ez tarthatatlan,ugyanis a cukor olyan mint a drog!!!

szóval te nagyokos válaszoló...inkább egyél zabálj csokit,és ne szánalmasozd azt aki olyan tanácsot ad neki,amivel ténylegesen fogyni is fog!!!!!

2012. márc. 16. 23:16
 6/22 anonim ***** válasza:
25%

húha... te is tök megszállott vagy. ez ijesztő.

a fogyás,az ő esetében nem kell,hogy ennyire drasztikus legyen! nem tudsz olvasni? 5 kilót akar leadni,nem 25-öt. annyira nagyon okos vagy,de komolyan...csak azt nem látod,hogy hülyét csinálsz magadból a megszállottságoddal. nyilván abba a típusba tartozol,aki nem tud egy jóízűt enni,anélkül,hogy a kalóriákat számolná.

2012. márc. 16. 23:18
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

"Tehát,kérdező ha komolyan fogyni szeretnél,könnyedén le lehet adni a cukor kihagyásával,edzéssel!!!

Csak abban az esetben ehetsz csokikát,ha nem léped át a napi kalóriamennyiséget,ami kb 1500kalóra lehet a te esetedben!!!

tehát,felőlem benyomhatsz napi egy tábla csokit,igaz csak 700kalóra pl..de akkor a többi étkezésnél nem ehetsz többet 800nál...de ez tarthatatlan,ugyanis a cukor olyan mint a drog!!! "

Uramisten,te beteg megszállott idióta,látod egyáltalán,miket írsz? felsírok a röhögéstől,komolyan...miről beszélsz?!! milyen 1500 kalória??? elmebeteg... 1500 kalória SEMMIRE NEM ELÉG!

2012. márc. 16. 23:19
 8/22 anonim ***** válasza:
50%
Képzeld,én is eszem jóizűeket! a megszállottság más!!!!!!! és igen,inkább feszitek bikiniben a palatinuson gyönyörű lapos hassal,és feszes popsival minthogy zabáljak:) nekem az elismerő pillantások többet érnek mint a szelet csoki:)az pszichológiai függősék mint a drog:) visszatérve...tök mindegy hány kilót akar fogyni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A CUKOR AZ CUKOR,ÉS AZ SEMMIRE SE JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÉS NINCS OLYAN ,hogy nem drasztikus diéta...vagy diéta van,vagy nincsű!!! a diéta alapja a liszt és édesség kivonása!!!ne akarj márb itt magyarázni nekem erről...
2012. márc. 16. 23:22
 9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat! Azért gondoltam arra hogy 1 szem bonbont megeszek, hogy ne kínozzam magam. Egyszer teljesen kivontam az étrendemből az édességet, és utána hirtelen nagyon megkívántam, és rengeteget megettem belőle. Most 60 kg vagyok.
2012. márc. 16. 23:23
 10/22 anonim ***** válasza:
47%
miért?????????mennyit zabáljon?????????????3000kalóriát??????? KÉPZELJÉTEK,ujdonságot mondok!!! sajnos a diéta alapja a kalóriadeficit:)) fájdalmas tény,de sajnos igy van:)))))))
2012. márc. 16. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!