Így leadhatok 5 kilót?
23:33. Ilyen személyi edzők is élnek?? Mondjuk lassan elég ahhoz egy kisegítő suli és ilyen szőke embereknek is lesz munkájuk..
Egyél nyugodtan napi 1 Bon bont ..én most járok 35 kg nál és szinte mindennap ettem egy kis édességet..és már csak kb 3-4 kilom van nekem is amit le kell adni..
Sok sikert
Utolsó,de fogadni merek,hogy a darab csokikáddal nem léped túl a napi kalóriamennyiséged,és sokkal többet mozogsz?! Már elnézést,attól lennék szőke,hogy elmagyarázom kész érvekkel miért nem jó a nassolás??? MIlyen világban élünk,hogy az embert leteremtik azért mert elmondja a helyes utat. Továbbá aki sötét az azok az emberek,akik nem tudnak szöveget értelmezni...Többször hangsúlyoztam,DIÉTA alatt...és fogadni mernék,hogy az a csoki nem egy darab,azért ragaszkodik hozzá...te pedig kedves utolsó,amint vége a diétádnak,újra elkezdesz normálisan étkezni,és azonnal vissza fogod hizni...
szóval,a kérdező majd eldönti komolyan veszi avagys em amit mondtam! Továbbá,attól,hogy páran nem értetek egyet,nem idiótázni kellene a másikat... a viselkedésetek titeket minősit!!! a kérdés fogyásról szólt,ha úgy teszi fel,hogy néha--néha egy kis édesség belefér e ,vagy belefér e a szigorú diétába,akkor máshogy fogalmazok! Szóval itt a magasröptű vitát be is fejeztem!
u.i:szerintem több csokit egyetek,emrt úgysem történik semmi:) a kérdező pedig igen is tisztában van azzal,hogy mely válaszok hasznosak ha nyárra le akarja adni a felesleget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!