Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így leadhatok 5 kilót?

Így leadhatok 5 kilót?

Figyelt kérdés
Minden nap tornázok (Rubint Réka Napi 20 perc és Mel B Totally Fit), naponta 2l szénsavmentes vizet iszok meg, ginszeng teát iszok, hideg-meleg váltózuhanyt alkalmazok. Az étkezéssel vagyok gondban, hiszen nagyon édesszájú vagyok, és az édességet gyümölcsökkel pótolom, de minden nap megeszek egy szem bonbont. Mit csináljak ha megkívánom az édességet?
2012. márc. 16. 22:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

23:33. Ilyen személyi edzők is élnek?? Mondjuk lassan elég ahhoz egy kisegítő suli és ilyen szőke embereknek is lesz munkájuk..

Egyél nyugodtan napi 1 Bon bont ..én most járok 35 kg nál és szinte mindennap ettem egy kis édességet..és már csak kb 3-4 kilom van nekem is amit le kell adni..

Sok sikert

2012. márc. 17. 07:09
 22/22 anonim ***** válasza:

Utolsó,de fogadni merek,hogy a darab csokikáddal nem léped túl a napi kalóriamennyiséged,és sokkal többet mozogsz?! Már elnézést,attól lennék szőke,hogy elmagyarázom kész érvekkel miért nem jó a nassolás??? MIlyen világban élünk,hogy az embert leteremtik azért mert elmondja a helyes utat. Továbbá aki sötét az azok az emberek,akik nem tudnak szöveget értelmezni...Többször hangsúlyoztam,DIÉTA alatt...és fogadni mernék,hogy az a csoki nem egy darab,azért ragaszkodik hozzá...te pedig kedves utolsó,amint vége a diétádnak,újra elkezdesz normálisan étkezni,és azonnal vissza fogod hizni...

szóval,a kérdező majd eldönti komolyan veszi avagys em amit mondtam! Továbbá,attól,hogy páran nem értetek egyet,nem idiótázni kellene a másikat... a viselkedésetek titeket minősit!!! a kérdés fogyásról szólt,ha úgy teszi fel,hogy néha--néha egy kis édesség belefér e ,vagy belefér e a szigorú diétába,akkor máshogy fogalmazok! Szóval itt a magasröptű vitát be is fejeztem!

u.i:szerintem több csokit egyetek,emrt úgysem történik semmi:) a kérdező pedig igen is tisztában van azzal,hogy mely válaszok hasznosak ha nyárra le akarja adni a felesleget...

2012. márc. 17. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!