Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így leadhatok 5 kilót?

Így leadhatok 5 kilót?

Figyelt kérdés
Minden nap tornázok (Rubint Réka Napi 20 perc és Mel B Totally Fit), naponta 2l szénsavmentes vizet iszok meg, ginszeng teát iszok, hideg-meleg váltózuhanyt alkalmazok. Az étkezéssel vagyok gondban, hiszen nagyon édesszájú vagyok, és az édességet gyümölcsökkel pótolom, de minden nap megeszek egy szem bonbont. Mit csináljak ha megkívánom az édességet?
2012. márc. 16. 22:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

huhuu... tudod te hol feszítesz lapos hassal... sehol. ez megszállottság. az meg,hogy így felidegesít az igazság, azt mutatja,hogy buta is vagy mellé.

ez a szegény kérdező öt kilótól akar megszabadulni úgy,hogy mellé naponta egy szem bonbont eszik meg,ami szerintem kb akkora,mint a Te agyad,kedves megszállott válaszoló.

kérdező! edd meg minden nap azt a szem bonbont,és sportolt 10 perccel tovább! a lelkednek is benne kell lennie a fogyókúrában,nemcsak a testednek.a megszállott válaszolónak ne higyj. teljesen nyilvánvaló,hogy gőze nincs arról,mit beszél,különben nem írna ekkora bődületes hülyeségeket.

2012. márc. 16. 23:24
 12/22 anonim ***** válasza:
az elismerő pillantások utáni vágyakozás helyett kedves palatinus-tündér,tölthettél volna több időt az iskolában, emberek között.akkor most lenne értékrended. az élet nem arról szól,hogy fogyózol az elismerő pillantásokért. ebből is látszik,hogy nyilván csinos vagy,csak buta is mellé. az emberek jó része pedig keresi a belső szépséget is,de az alapján,amiket itt most előadtál,nyilvánvalóan neked odáig jutott el az agyad,hogy a külsődért tegyél.
2012. márc. 16. 23:27
 13/22 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem neked nincs:)) életedben nem diétáztál,vagy sportoltál..:)ideje lenne utána olvasnod mielőtt adod az észt! 5kiló az pedig sok!!! de én nem vitázok amatőrökkel:) egyél csak bon-bont,mert biztos elvonási tüneteid lennének,és szegény lelkedskéd fájna ha nem kapnád meg a napi adagot:)))) hallgass erre:)

de ne felejtsétek...a diéta nem a fogyásról,hanem arról szól,hogy ki mennyire kitartó és céltudatos,illetve kinek van annyi önkontrollja,ogy tudjon nemet mondani:))

biztos dagadt vagy:)))hahahahahhaha

2012. márc. 16. 23:28
 14/22 anonim ***** válasza:

160 centi vagyok és 50 kiló.

te meg egy idióta,akit nyilván mindenki kiröhög.a szép vagy de ostoba-kategória. legyél büszke magadra! engem legalább a barátom az eszemért meg a humoromért szeret...nem a lapos hasamért! ;) :) szánlak téged,őszinte szívből. az ilyen embereket nem veszik komolyan,szerintem itt is nagyon jókat röhögnek rajtad! :)

2012. márc. 16. 23:29
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Az irigység nagyon rossz dolog:) abelső szépségem nem tudom miből itéled meg vajon:) teljesen ésszerű érveket,bizonyitott tényeket irtam le sértegetés nélkül...azt hiszem aki kivül és belül is rohad nem én vagyok:)))

és én biztos többet vagyok társaságban mint te:)))

szegény dagika:) szidd csak azokat akik csinosabbak:) persze,aki csinios az hülye:))) aki meg dagadék az meg okos,és jó ember:) lol:)))) irigysééég fájna üvöltenél:)

2012. márc. 16. 23:30
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Tudtommal egy fogyókúrás oldalon vagyok,ahol érteles tanácsot kell adni...ne haragudj már,hogy nem a csokievésre buzditom:) az pedig,hogy ki a szánalmas azt hagyjuk....:)akkor miért nem vagy inkább a barátoddal?:) egyáltalán mit keresel ezen a részen??? személyi edzőként engedd már meg,hogy véleményt alkossak...lehet???
2012. márc. 16. 23:33
 17/22 A kérdező kommentje:
Kenyeret sem eszek, és a lisztes ételeket is kerülöm. Reggel iszok kávét icipici cukorral, meg a nap folyamán megeszek 1 bonbont. A cukor mennyisége ennyi szokott lenni. Nem nassolok. Nekem a hasamon van felesleg, meg a derekamon. A lábam vékony, és a fenekemmel sincs probléma. Ott látszik meg leghamarabb a torna eredménye. A has a kritikus pontom, és igazából zavar. Úgy gondolom, hogyha valaki külsőleg jól érzi magát, akkor az kihat a belső énjére, sokkal pozitívabb lesz.
2012. márc. 16. 23:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt teljesen jól látod!Sajnos nincs olyan fogyás,hogy csak ez-vagy ez a testrész...tehát,én futást ajánlanék neked heti 3 alkalommal,és ha tényleg nagyon le szeretnéd adni,akkor heti 2súlyzós edzést... Kicsit változatosabb mozgást ajánlok! bicigli,futás stb... Figyi... természetesen egy bonbontól semmi bajod nem lesz,én a diéta ideje alattról beszéltem,csak a sok okos kiforgatta... Ha diéta alatt kibirod,máris 2000kalóriától szabadulsz meg! Miután lement,utána ehetsz...hisz nem lesz diéta és akkor visszaállsz a normál kalóriabevitelre...bár ilyenkor sem ajánlanám...azt gondolom ez a gyenge pontod,és ha ezt legyőzöd sokkal büszkébb leszel magadra hidd el... Az csak egy csoki! Én is eszem néha édességet,de nem minden nap ...diéta alatt pedig tényleg kerülnöd kellene...szerintem ha ekkora drasztikus változásokra képes voltál,akkor ez semmiség...annyira ragaszkodsz hozzá,hogy pont ettől kell megszabadulnod...komolyan..ez már pszichés...sok sikert!és hajrá!
2012. márc. 16. 23:44
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! :)
2012. márc. 16. 23:49
 20/22 *gin* ***** válasza:

szerintem mindketten vegyetek be egy xanax-ot :D

kérdező: néhanapján nem bűn az édesség, persze neked kell kitapasztalni, hogy mi az, amitől még fogysz, és mennyi az, amitől már nem.

2012. márc. 17. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!