Ezzel a diétával 2 hónap alatt leadhatok 10 kilót?
Sziasztok!
160 cm vagyok és 60 kg.
10 kilótol szeretnék megszabadulni és érdekel a véleményetek hogy ezzel sikerülhetne-e.:)
Reggelire:Egy fehér kifli (133 kcal) Egy fél medve sajt(49 kcal) egy narancs, néha egy kis alma.És egy Actívia joghurt
Ebédre:Ami van egy tállal nem válogatok!És az mellé szintén egy narancs!
4-5 körül még eszek egy gyümölcsöt mást nem!!
Ez mellé tornázok..5 perc bemelegítés, nyújtás.Utána egy óra hossza szobabicikli.Mit gondoltok?? Tanácsokat szívesen várok :)
szerintem.
Reggeli: Kifli + joghurt
Ebéd: 5 pici szelet vagy kocka hús + párolt zöldség
Vacsi: joghurt + gyümi
Ez tuti beválik
meg mellette 2 hónapon át töményen betegségekre alapozol.
5-szöri étkezés? fehérjebevitel? esszenciális zsírok bevitele?
a tanács az, hogy ezeket is enned kéne. ha ez így kevés tanács, akkor írok normálisan, többet, ha tudod mire gondolok, akkor meg ezekre tényleg figyelj.
Aczél.
napi 5×i étkezés mert: lelassul az emésztésed(az elején még nem, majd utána!) és aztán elkezd a szervezeted eszeveszettmód raktározni, így hiába csökkenteni a kalóriabevitelt, nem fogsz fogyni.
Már a fogyókúrakor alapszabály: fehér kenyér, finomlisztes termékek kihúzva a listáról!
A rengeteg gyümölcs sem tesz jót, mert abban is van gyümölcscukor. Ha viszont ennyire kitartasz mellettük, csinálj elválasztódiétát(1 nap is hatásos, tapasztalat!) egyél egész nap csak és kizárólag gyümölcsöket, esetleg még mellé fogyaszthatsz húst salátával, de semmi mást nem! a saláta csak olajos lehet, semmi szósz vagy valami, sajt nem lehet benne csak zöldség! Hidd el, másnap már fél/1 kilóval könnyebb leszel(az elején 1 kiló, később csak fél, mivel minél vékonyabb vagy, annál nehezebben mennek le a kilók)
de persze az elválasztó diétának van a szénhidrátnapja is, a keményítőnapja is, a fehérjenapja is stb. guglizz rá ;)
Ja, és mégvalami: nem reggelire kéne a legtöbb kalóriát bevinned, hanem ebédre! erre is figyelj!
és egy bónusz tipp: fahéjat és mézet keverj össze egy kis tálban, edd meg minden este lefekvés előtt, vagy reggel, esetleg mind a kettő, és gyorsabban lemennek a végén a kilók.
Előző, nem!
egy részt, normális körülmények között nem megy le nehezebben le a zsír, csak ha már igen alacsony a testsúly. tehát a túlsúly kb. hasonló "nehezen" megy le!
a napi fogyás pedig nem zsír, szimplán a megkötött víz ürülése, glikogén raktárak elfogyása, bélcsatorna ürülése! ezt fontos tudnia egy olyan embernek, aki lehet semmit sem tud az emberi test működéséről. nyilván ez az elvesztett tömeg rögtön vissza is jön, amint elkezd enni, és köze sincs a zsírhoz.
másik a szénhidrát nap. gyümölcsön zöldségen és húson el lehet jól élni, ha ennyi lenne a szétválasztás, az nem lenne problémás.
de a szénhidrátok egy napon át nem elégséges tápanyagforrások! állati fehérje és jó minőségű zsír mindenképpen szükséges lenne mellette.
a másik a mennyiség. az étel mennyisége alapjaiban fogja meghatározni, hogy fogyás vagy hízás lesz-e, erről is szót kellett ejteni.
ezt de kur.vajól megfogalmaztam.. mint valami amatőr fa.sz aki írni sem tud.
"nem megy le nehezebben le a zsír, csak ha már igen alacsony a testsúly."
tehát, amíg sok zsír van pluszban, az ~ állandó nehézséggel megy le. ha alacsony a testzsír, akkor már valóban macerább.
átnézem mit írtam még, mert lehet a többit sem fogalmaztam meg..
Aczél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!