Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel a 'diétával' mennyit...

Ezzel a 'diétával' mennyit fogyhatok 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés

délelőtt : 2 szendvics

dél : leves.. rizs, párolt csirkehús

este : 2-3 alma vagy 4-5 mandarin.

+ mozgás

2011. dec. 3. 23:20
 1/8 anonim ***** válasza:

milyen szendvics?

mennyi energiát viszel be ezzel? mennyi tápanyagot? (mennyi rizs, mennyi csirkehús?)

miért lassítod kevés étkezéssel az anyagcseréd?

mekkora az energiaigényed? milyen mozgást végzel?

kb. ezek számítanak, ezután akár lehet használható válasz írni.

2011. dec. 3. 23:29
 2/8 anonim válasza:

Google:

alma kalória....kidobja

rizs kalória.... kidobja... stb

utána add össze keress szintén... google... kalória kalkulátort, töltsd ki kiadja mennyi idó alatt mennyit fogyhatsz.

a jó nem leszek lusta megkeresem neked :S

[link]

2011. dec. 4. 02:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Írtózatosan kevés...de a gyomorrákhoz elég. Miért tesziktek tönkre direkt magatokat??
2011. dec. 4. 08:23
 4/8 anonim ***** válasza:
OFF: Izmael - mi köze a koplalásnak a gyomorrákhoz? Mert már több válaszodban olvastam, és ilyenröl eddig még nem hallottam. A gyomorrák okai között a mesterséges adalékokat (izfokozók, szinezékek, tartósitózserek, stb) ismerem, meg az ersöen füstölt dolgokat, de ettöl még nem. Légy szives, ird meg, vagy adj meg normális linket. Köszönöm.
2011. dec. 4. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Mégis ezt miből állapítottátok feg hogy kevés? Lehet a kérdező ezekből egy jó emberes adagot evett meg!
2011. dec. 4. 10:31
 6/8 anonim ***** válasza:

3 étkezés, amiből az egyik csak névleges.

ha gyümölcs étkezést tart az ember (lehet a gyümölcsöt jó külön enni, én sem étkezés után szoktam enni ezeket) akkor 5 normális étkezés, + gyümölcs az ideális.

pl: Kérdező esetében a gyomra déltől másnap reggelig mit csinál? pár óra alatt kimegy belőle az ebéd csirkerizs, utána már semmi fehérje és zsír nem kerül bele, ugyan termelhet gyomorsavat és emésztőenzimet, de csak minimális cukor kerül bele, lásd gyümölcs.

és az az üresjárat, 3/4 napon át nem fog jót tenni, hosszú távon.

2011. dec. 4. 10:38
 7/8 anonim válasza:
én délelőtt egy fél szendvics ha azt is van időm megenni, ebéd ami van 3 óra után nem eszek semmit. 1 hónapja ez megy és nem fogytam semmit
2011. dec. 4. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:

lehet nincs izomzatod, ami energiát használna fel, csak némi szív izmod, mert ugye élsz.

plusz nem nagyon eszel, lassú az anyagcseréd, takarékos ez, de gondolom a harcművészeti tudásod nem túl magas. bár elvileg így is lehet élni, de ha még küzdősportot vagy egyéb edzést sem csinálsz, akkor én mondjuk nem lennék a te testedben, hiába takarékos, szerintem nagyon alacsony a teljesítménye is :/

2011. dec. 4. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!