Ezzel a 'diétával' mennyit fogyhatok 1 hónap alatt?
délelőtt : 2 szendvics
dél : leves.. rizs, párolt csirkehús
este : 2-3 alma vagy 4-5 mandarin.
+ mozgás
milyen szendvics?
mennyi energiát viszel be ezzel? mennyi tápanyagot? (mennyi rizs, mennyi csirkehús?)
miért lassítod kevés étkezéssel az anyagcseréd?
mekkora az energiaigényed? milyen mozgást végzel?
kb. ezek számítanak, ezután akár lehet használható válasz írni.
Google:
alma kalória....kidobja
rizs kalória.... kidobja... stb
utána add össze keress szintén... google... kalória kalkulátort, töltsd ki kiadja mennyi idó alatt mennyit fogyhatsz.
a jó nem leszek lusta megkeresem neked :S
3 étkezés, amiből az egyik csak névleges.
ha gyümölcs étkezést tart az ember (lehet a gyümölcsöt jó külön enni, én sem étkezés után szoktam enni ezeket) akkor 5 normális étkezés, + gyümölcs az ideális.
pl: Kérdező esetében a gyomra déltől másnap reggelig mit csinál? pár óra alatt kimegy belőle az ebéd csirkerizs, utána már semmi fehérje és zsír nem kerül bele, ugyan termelhet gyomorsavat és emésztőenzimet, de csak minimális cukor kerül bele, lásd gyümölcs.
és az az üresjárat, 3/4 napon át nem fog jót tenni, hosszú távon.
lehet nincs izomzatod, ami energiát használna fel, csak némi szív izmod, mert ugye élsz.
plusz nem nagyon eszel, lassú az anyagcseréd, takarékos ez, de gondolom a harcművészeti tudásod nem túl magas. bár elvileg így is lehet élni, de ha még küzdősportot vagy egyéb edzést sem csinálsz, akkor én mondjuk nem lennék a te testedben, hiába takarékos, szerintem nagyon alacsony a teljesítménye is :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!