Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatok 12 kg-ot kb 3...

Hogy fogyhatok 12 kg-ot kb 3 hónap alatt?

Figyelt kérdés
az idő nem számít. szánok rá akár 4-5 hónapot is. a kérdésem az lenne hogy mit ehetek ebédre reggelire és vacsira ?
2011. nov. 26. 21:14
 1/3 anonim válasza:
Hát én update módszerrel és napi fél óra tornával 2 hónap alatt 8 kilót fogytam. Most is azt fogom pont kezdeni hétfőtől.
2011. nov. 26. 23:00
 2/3 anonim válasza:
100%
zárd ki az életedből a csokikat, édességeket, péksüteményeket. egyél sok gyümit, zöldséget meg párolt husit, és esténként egy joghurt. később annyiban módosul, hogy mindent mértékkel ehetsz..
2011. nov. 27. 10:01
 3/3 ~Alina22_* válasza:

Vegyél redulájn kapszulát a topshoptól.. :D Most csak 25.000 Ft./tabletta!

De viccet félretéve; nekem sokat segített ez a link: [link]

Valamint az eddigi válaszolók jól írták, hogy miket ehetsz. Pékárut ne egyél, kenyérből is max. a teljes kiőrlésű, 'barnábbik' fajtát, ha nagyon "kenyeres vagy". Én barackot szoktam enni, ha fogyózni támad kedvem, mert egy őszibarack csak 41 kcal körül van, és jól laksz tőle. Legalábbis én 2 db. megevése után nem vagyok éhes jópár óráig. Napi 1200kcal-nál kevesebbet ne egyél egy nap, mert ha utána visszatérsz a normális étrendhez, visszahízol kétszer annyit, amennyit leadtál.

Remélem segíthettem valamennyit. :)

2012. júl. 9. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!