Hogyan fogyjak már le végre?
Figyelt kérdés
Vagy nincs akaraterőm vagy visszahízom. Nem tudok rendszeresen étkezni,mert fura és nincs is lehetőségem itthon farkastörvények uralkodnak,aki kapja marja a kaja..ha jut jut ha nem akkor ma csak 2 zsemlét eszek. Másnak ha mégis van ennivaló akkor mindent,amit találok meg akarok enni olyan éhes vagyok. Nagyon kövér vagyok :( Mit tehetnék? Normális ember akarok lenni,aki nem figyeli mit eszik nem számolgat hanem tud a szervezetére hallgatni..2014. jan. 21. 21:48
1/2 anonim válasza:
Mennyire àtérzem a helyzeted... :( én is kb igy vagyok, de tuti akaratgyenge vagyok, mivel ha lenne akarateröm akkor azt amit találok e enném meg. Én 176 cm és 83 kg. Te kedves kérdező?
2/2 anonim válasza:
Paraméterek? Kor, nem, súly, magasság? Tanulsz, dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!