Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak már le végre?

Hogyan fogyjak már le végre?

Figyelt kérdés
Vagy nincs akaraterőm vagy visszahízom. Nem tudok rendszeresen étkezni,mert fura és nincs is lehetőségem itthon farkastörvények uralkodnak,aki kapja marja a kaja..ha jut jut ha nem akkor ma csak 2 zsemlét eszek. Másnak ha mégis van ennivaló akkor mindent,amit találok meg akarok enni olyan éhes vagyok. Nagyon kövér vagyok :( Mit tehetnék? Normális ember akarok lenni,aki nem figyeli mit eszik nem számolgat hanem tud a szervezetére hallgatni..
2014. jan. 21. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Mennyire àtérzem a helyzeted... :( én is kb igy vagyok, de tuti akaratgyenge vagyok, mivel ha lenne akarateröm akkor azt amit találok e enném meg. Én 176 cm és 83 kg. Te kedves kérdező?
2014. jan. 21. 22:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Paraméterek? Kor, nem, súly, magasság? Tanulsz, dolgozol?
2014. jan. 22. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!