Hogyan fogyjak le végre? Teljesen el vagyok keseredve! (kép lent)
Tavasszal sokat futottam,oda figyeltem rá,hogy mit eszem,és mégis alig fogytam 2-3 kg-t,de meg se látszik semmi.Gyűlölöm a testem!!Talán pont azért nem tudok fogyni,mert kicsi a súlyom,63 kg vagyok jelenleg,de nem bírom magam elviselni.
Segítsetek kérlek,hogyan egyek,mit mozogjak,hogy csináljam,hogy végre sikeres legyen a fogyókúrám?
Ha ez zavar akkor gyúrj hasizomra, karra. :)
Amúgy úgy tudom, hogy ha sok húst eszel, akkor a testzsír csökkenni fog, szénhidrátot meg egyáltalán nem ehetsz mellette. :) De ha használ...
De én pont hogy vékonyodni szeretnék,karból is,hasból is,meg mindenhonnan.
reggelire még ehetek szénhidrátot?Mondjuk rozskenyér vagy zabkása?A nap többi részében meg gyümölcsöt,zöldséget ennék,meg húst,tojást,puffasztott búza.
Van egy módszer, ami sokaknak működik: kiválasztasz egy 8 órás időtartamot a napodból, amikor eszel ahogy jólesik. A maradék 16 órában pedig semmilyen kalóriát nem eszel. Közvetlenül a 8 órás evés előtt végzel egy rövid, de nagyon intenzív edzést heti 3-szor (pl. nehéz súlyok megemelése vagy sprintelés). A 16 óra alatt pedig vizet iszol, illetve lédús zöldséget ehetsz ha nem bírod, és 1-szer igyál egy zöld teát ízesítés nélkül. :) Nyilván a 16 órában benne lesz az alvás is, illetve keress valami elfoglaltságot, ami eltereli a figyelmed minden másról.
Az étrendedben pedig a nyers zöldségek legyenek túlsúlyban. A főtt, sült dolgok már részben melléktermékek, ezért ezekből csak nagyon keveset egyél. Vásárolj be a piacon zöldségekből a szivárvány minden színében, és próbáld őket kombinálni, fűszerezni, hogy ne legyen egyhangú. Magokat is egyél, de előtte áztasd be őket éjszakára (pl mandula, hántolt szotyi). Ha a szotyit párszor átöblögeted, pár nap múlva ki is csírázik. Sok sikert.
Nézd meg ezt a blogot [link]
Jobb oldalt A tudatos Táplálkozás és az Edzéstervek segítenek összeállítani egy saját programot. Találsz már meglévő programot is, amit követhetsz. A blogon vannak lányok akik követték a programot és lefogytak jelentősen.
Ez a lány 70 nap alatt 62 kgról 49.7 fogyott a lifetilt diétával és edzéstervel.
[link] 2012/01/19/adrienn_vege_12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!