Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak már végre le,...

Hogyan fogyjak már végre le, sehogy se megy?

Figyelt kérdés

Szeretnék hasról lefogyni,mert elég alma alkatom van,a többi testrészem oké,csak aránytalanul nézek ki.Tudom,hogy nincs helyi fogyás,de nálam sehonnan se indulnak meg sem a kilók,sem a centik.Nekem a centik számítanak,mert alapjáraton vékony vagyok.

Hetente 4* edzem 1 órát edzőterembe: hot iron ill. spinning.

Az étkezésem ch tartalma pedig annyi,hogy reggel megeszek egy darab tönkölybúzás teljes kiőrlésű kenyér szeletet ( nem toast , Tesco-ban lehet kapni, azt hiszem 160 gramm egy darab,de nem biztos, na ennek a fele,akkora a mérete így,mint egy zsömlének) illetve fél zacskó vaniliás cukor a túróhoz. Ezen kívűl a húst is salátával eszem,uborkával, és fehérjeturmixot is iszom. A túrót sajnos mással nem tudom megenni,a kőrözöttet sem szeretem.

Arra gondoltam,hogy az edzéseim után még futnék 20-30 percet (nem őrült tempóban). Ez így már érne valamit?

Ápr.14-ig muszáj leadnom legalább 2 centit,egyébként 3-4centi az,amit le kellene.

2012. márc. 21. 12:05
 1/1 anonim válasza:

1.de szerintem megy

2.igen az úgy érne

2012. márc. 21. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!