Hogyan fogyjak már végre le, sehogy se megy?
Szeretnék hasról lefogyni,mert elég alma alkatom van,a többi testrészem oké,csak aránytalanul nézek ki.Tudom,hogy nincs helyi fogyás,de nálam sehonnan se indulnak meg sem a kilók,sem a centik.Nekem a centik számítanak,mert alapjáraton vékony vagyok.
Hetente 4* edzem 1 órát edzőterembe: hot iron ill. spinning.
Az étkezésem ch tartalma pedig annyi,hogy reggel megeszek egy darab tönkölybúzás teljes kiőrlésű kenyér szeletet ( nem toast , Tesco-ban lehet kapni, azt hiszem 160 gramm egy darab,de nem biztos, na ennek a fele,akkora a mérete így,mint egy zsömlének) illetve fél zacskó vaniliás cukor a túróhoz. Ezen kívűl a húst is salátával eszem,uborkával, és fehérjeturmixot is iszom. A túrót sajnos mással nem tudom megenni,a kőrözöttet sem szeretem.
Arra gondoltam,hogy az edzéseim után még futnék 20-30 percet (nem őrült tempóban). Ez így már érne valamit?
Ápr.14-ig muszáj leadnom legalább 2 centit,egyébként 3-4centi az,amit le kellene.
1.de szerintem megy
2.igen az úgy érne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!