Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha megáll a fogyás?

Mit tegyek, ha megáll a fogyás?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, megállt a fogyásom. 15-6kg-t fogytam le augusztus óta. Nemrégiben elkezdtem kondiba járni, ahol edzés után egy jó 20 perc vagy inkább fél óra kardiót is szoktunk tolni. Ez normális? Képes leszek még fogyni megint? (Még egy 10kg-t le kellene dobnom.)

2014. jan. 18. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen sorozat számmal dolgozol, de ha képes vagy emelj a futás hosszán és a sorozatszámokon( a tested hozzád alakul, amilyenre szükséged van olyanná válik, de ez felnőtt korban nehezebb, ha kezded érezni, hogy a tested megtalálta az "egyensúlyi állapotot" akkor megint meg kell zavarnod az egyensúlyt, hogy változásra kényszerítsd) magyarul csinálj picit több gyakorlatot.
2014. jan. 18. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:

1. ha van rajtad még 10 kiló fölösleg, és az egészséges lenne ha leadnád (szóval tényleg fölösleg) akkor le fog menni.

2. csökkenthetsz a szénhidrát beviteleden (akár ketogénezhetsz is), ki tudja lehet eszel glutént vagy tejet, ezeket is elhagyhatod.. szóval van pár lehetőség.

3. edzés után hogy kardiózol? akkor valami nincs rendben az edzéseddel, véleményem szerint.

2014. jan. 18. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:
oké hogy a kilók megmaradtak, de a centi mit mond?
2014. jan. 18. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a harmadikhoz. Kondiban építhettél magadnak izmot, annak meg súlya van, de az a súly már nem tartozik a túlsúlyodhoz.
2014. jan. 18. 18:55
 5/5 A kérdező kommentje:

2-es: Miért gondolod, hogy nincs rendben? Tudtommal súlyzós edzés után kell kardiózni, nem pedig utána. :O

3-4-es: Habár még nem mértem meg magam centivel, nem hinném, hogy 10kg-nyi izmot felpakoltam volna. :/

Azért köszönöm a válaszokat! :)

2014. jan. 19. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!