Most akkor végleg megáll a fogyás?
annyira jót írtál, hogy engem kíváncsivá tettél :)
160 kiló, hát nem azárt, de ez derék! több mint 2* akkora vagy mint én, sőt apámnál is nagyobb, pedig.. ő is lehetne 80-90 kiló, ha nem lenne zsíros. sőt, ha nem lenne zsíros kevesebb is.. höhö.
hülyeséget félretéve. amit írtál mindent kipróbáltál néven olyan mint egy vicc, ha normálisan ettél volna, akkor már -30 kiló lenne, nem + 30.
egyébként jó borozást.
orvosnál voltál, hormon rendszered rendben (pajzsmirigy, tiroxin termelés oké?)
tényleg érdekel a dolog, vagy kamu kérdés, illetve tök mindegy mit írnak, annyira úgy sem változtatnál? mert akkor annyira nem leszel érdekes, én is hagyom a témát.
Nem tudom mi bajod van én normálisan normális hangnemben tettem fel a kérdést és egyből bántani, támadni kell az embert azért, mert ő dagadt.
Normálisan eszek szerintem csak kicsit többet mint az átlag ember mert a nagy testet el kell látni üzemanyaggal. Régebben aktív súlyemelő voltam beleguggoltam a 220ba is és edzés után legurult 6 korsó sör meg 10 rántotthús és a derekamon nem lehetett összecsípni a bőrt annyira nem volt rajtam felesleg. Csak hát közben abbahagytam az edzést és rendszergazda lettem ami miatt kimaradt a mozgás az életemből. De ne írd hogy kezdjek el sportolni mert sajnos nem fér bele az életembe, egész nap figyelnem kell a trafficot, a pizzát is a gép előtt kell megegyem nem tudok kimenenni sokszor a dohoányzóba se (napi 1 dobozzal szívok ha nem vagyok ideges.)
Szóval ha írnál étrendet azt nagyon megköszönném mert nem tudom mit hol rontok el. :(
Bocs hogy nem tudok érdemben hozzászólni,ennyi kaja után csodálkozok hogy élek...
Szóval csak annyit akartam hogy az írásod alapján állati nagy fazon lehetsz :)
Amúgy amit elkezdtél fogyózást az semmit sem ért.
1. a norbi kakóscsigában ugyan annyi a kalória mint a normálisban.
2. a szauna nem éget zsírt!
3. emmilyen fogyasztószer,és zsírégető nem használ! Zsírt égetni csak sportal lehet.
4. Leg magic,szintén nulla. Ami zsírt éget azok a kardio edzések.(futás,gyors gyaloglás,bicikli,elliptikus tréner) ezeket jó ha minnél hosszabb ideig csinálod egyhuzamba,minimum 30 perc,de legjobb a 60perc.
5. Káposzta diéta,90napos meg a koplalás az marhaság.
Szerintem vezess kalória naplót és számold a kalóriákat és jegyezd fel miket ettél aznap. Számold ki a neked fogyáshoz szükséges kalóriamennyiséget. Ezen belül majdnem mindegy mit eszel,de jó egészségesebbre venni a figurát és sok fehérjét bevinni. Sovány húsok,túró,zab,némi rizs,zöldségek,esetleg némi gyümölcs,kevés olajos mag stb.
Valamit mozogni mindenképpen kellene,így első körben a tempós gyaloglást ajánlanám.
Na csak sikerült összehoznom valamit:)
először is, nem ba.szogatni akartalak, félreértettél. elismerésnek írtam mindent, lehet ez hülyén hangzott. nem kellett volna ilyen közvetlenre vennem a stílust, de gondoltam még úgy is írok neked, ezért ütöttem meg lazább hangnemet, elnézést.
a zsírszövet passzív szövet, és nem igényel üzemanyagot. szerintem amit ettél, az akár 2 napra is elegendő étel volt, ha meg fogyni is szeretnél, ráadásul ülő munka és alacsony aktivitás mellett, akkor lehet hogy 3 napra is elég. (!) most csak a húsból kiindulva. azt nem írtam, hogy egészségedre, pedig ez fontos, remélem jólesett! :)
nah, akkor az étrend. erről az oldalról
kiválasztanék mintaétrendeket, és ha van rá pénzed elkezdeném nagyon ezekhez igazítani a kajálásom, legalább pár hónapig, meglátva megy-e.
lehet indulni úgy, hogy 1-2 hétig 3000kcal-os étrend, és csökkenteni lefelé. ha akarod, szerezd be a táplálék kiegészítőket is amiket ír, lényeg hogy lehetőleg kövesd a dolgot, és ne legyen rohadt nagy eltérés.
még alapabb irodalom
még tanács: a nagy testnek szüksége van üzemanyagra dolgot mielőbb felejtsd el, ne ez legyen a vezérelv. ha van izmod, használd reggel - este erőedzéshez (1 kezes fekvő, guggolás súllyal vagy 1 lábon, de dolgozzon) a zsír meg mint írtam passzív szövet. az alapismeretekben le van írva szerintem, egyél rendszeresen, sok zöldzéget (ezt látni fogod étrendeknél) és baromira állj neki kontrollálni a mennyiséget.
a hangvételért elnézést, sem ebben, sem az előző írásomban nem akartalak támadni, nem ez volt a szándékom. agyhalott idiótákkal szoktam gúnyolódni, meg elküldeni őket a fa.szba, de neked tényleg nem akartam ilyet, ne láss ellenszenvesnek amíg nem szolgálok rá.
szerintem lassan megyek, de ha itt írsz akkor egyéb okosok is segíthetnek, meg még én is, ha megfogadod.
pár dologra nem válaszoltál, ami fontos.
-a kérdés komoly, ez lejött (pipa).
-nem írtad, orvosnál voltál-e, vannak hormon problémák, amikkel ha annyit eszik egy ember mint egy másik, akkor is hízik, ezekre 1. kezelés kell, 2. még speciálisabb étkezés, azaz mondjuk grammra pontosan be kellene lőni a kaját. legalábbis célszerű lehet.
hát, elmondhatjuk hogy az életed relative kaja orientált.
gondolom, ha egy olyan esetet illusztrálok, hogy koszorúér elzáródásban halsz meg, mert még a telefonig sem tudsz eljutni a fájdalmak közepette, illetve megsérülsz mert mondjuk a fájdalom mellett romlik a mozgás koordinációd, elesel és ezért mobillal sem tudsz segítséget hívni, nem nagyon keltené fel a figyelmed a változtatásra. engem sem zavarna különösebben.
dee.. azt nem értem, miért kellett egyél, amikor már érezhetted (vagyis úgy ésszel, fél óra, vagy 1-2 tányér lepucolása után gondolja az ember, hogy eztán már nem fenyegeti éhen halás :D ) tehát ha tudtad hogy oké, ettél, miért kellett még enni? ez amúgy lehet ilyen pszichológia téma, meg jófejek a barátaid, hogy még kínálgattak, hát csak sajnos a testnek ez egy elég komoly terhelés lesz, folyamatosan, ezért írtam azt az infarktusos példát. tényleg, valami orvossal beszélhetnél, illetve elgondolkozhatnál miért is nem elégszel meg kevesebb étellel.
Szia!
Amire neked szükséged van, az nem fogyókúra, hanem életmód váltás.
Én tavasszal döntöttem el, hogy megszabadulok végre a túlsúlyomtól, igaz, az én esetemben 15 kilo volt a ledobni kívánt mennyiség és én 20/L vagyok.
Nem fogyózni kezdtem, hanem elkezdtem átalakítani az étrendemet. A fő pontja az volt, hogy tiltólistára kerültek a lisztből készült ételek és a cukor. Így pl. péksütemények, kenyerek, kiflik, stb. helyett puffasztott rizsből csináltam a szendvicseimet, nassolás és cukortartalmú ételek kizárva, helyette viszont rengeteg gyümölcsöt, és zöldséget, főleg almát ettem. Burgonya, kukorica szintén tabu, a sok keményítő miatt. Tésztafélék is tiltólistások. Gyakorlatilag az egyetlen szénhidrát, amit rendszeresen ettem, az a rizs volt - de még köretnek is inkább párolt zöldséget főztem magamnak. Ha minden áron csak úgy rágcsálni akartam valamit, akkor vettem egy csomag salátakeveréket és azt eszegettem. Húsból kizárólag csirke vagy hal, disznóhús maximum 3 hetente egyszer.
4 hónap alatt fogytam vele 12 kilót, még úgy is, hogy három hetente adtam magamnak egy napot, amikor kevésbé válogattam meg, hogy mit eszem, és mozogni nem nagyon mozogtam.
Azt egyet jól jegyezd meg, hogy fogyni nem lehet egyik pillanatról a másikra. Ez egy hosszú folyamat, amiért keményen meg kell dolgozni - és nem csak azért, hogy lefogyjunk, azért is, hogy megtartsuk az elért súlyunkat. Nem szabad feladni a kisebb-nagyobb nehézségeknél, ki kell tartani és bebizonyítani magunknak és a világnak is, hogy igenis képesek vagyunk rá.
Sok sikert! Ha hiszel magadban, hogy képes vagy rá és elég türelmes leszel, sikerülni fog (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!