Mit csináltok, ha megáll a fogyás?
1/11 anonim válasza:
Háát..Tornáznii vagy ugyanúgy étkezni,ahogy a fogyókúra kozben étkeeztél! és majd szép lassan ujra beindul a fogyás:)
2012. máj. 21. 12:53
Pl nem éhezéssel és koplalással kell fogyni, mert akkor ez a vége. Rendes étkezés kell és mellette mindennapos rendszeres kemény edzés/sport.
2012. máj. 21. 13:15
5 kilót egy hét alatt? Azt meg hogy csináltad?
Ha az első hetedről van szó, akkor ennek a nagy része valószínűleg csak víz.
Az első hetet leszámítva maximum heti 1 kiló a normális.
Ez nem jelent megtorpanást.
Folytasd a diétád és ne méricskéld magad, csak hetente.
2012. máj. 21. 13:18
Lehet félidős vagy,megjön maholnap,stb. Eddz keményebben,ugyanannyit egyél min eddig és türelem. Nekem 2 hete áll.Bár a 33-ba nem tudok átlendülni.
2012. máj. 21. 13:23
5/11 A kérdező kommentje:
1 hete kezdtem, de 5 kilonal tobbet nem tudok fogyni, pedig van rajtam legalabb 20 kilo felesleg... a level dieta alapjan fogytam, bar felet nem ettem, ami ott van, bar nem is kivantam a kajat... edzeni nem tudtam, vegzos vagyok, kulfodon tanulok, igy meg nincs vege az evemnek, raadasul fellepeseim voltak, szoval azert volt mozgas
Egyél egy nap rendesen. Menj el mekibe vagy rendelj pizzát vagy csinálj melegszenyót. Nem viccelek. Én pár hete diétázom és a hétvégén amikor kicsit bűnöztem (töltött káposzta kenyérrel 2x is, meg egy kis popcorn) azt hittem, hogy amit a héten leadtam vissza is jött, de nem, péntekről hétfőre még 1kg-ot fogytam. Ha éhezteted a szervezeted egyszer megálljt parancsol, ha adsz neki mindent (pl hetente 1x egy nagy szelet kenyeret szénhidrát képpen) akkor nem pánikol be és minden megy úgy ahogy elötte. Nekem ez a tapasztalatom.
2012. máj. 21. 15:27
1 hete csinálod, fogytál 5 kilót! Most mit akarsz még? A fogyás nem egyik napról a másikra történik. Hetente 1 kiló leadása a normális és egészséges. Az első héten érthető az 5 kiló, mert lemegy az emberről a fölös víz, meg a salakanyagok. Ezen túl már csak heti fél-1 kilókat tudsz majd leadni, ezért kitartónak kell lenni és odafigyelni a táplálkozásra, sportra!
2012. máj. 21. 15:41
amiről a 6-os írt, azt nem az első hét után kell csinálni!! azt szénhidrát-töltő napnak hívják, és legalább másfél-két hónap után lehet értelme. de h ez első hét után biztos h nem indít be semmit, az tuti.
mellesleg 5 kg? az nem zsír, hanem lekötött víz. most fog beindulni a fogyásod, ha kitartó vagy és nem hülyeségeket beszélsz, hogy de te nem tudsz többet fogyni. heti 1 kg a normális, és ingadozás is van pl. menstruációs ciklus stb szerint.
én nem is értem a ezt a kétségbeesett kérdést, mégis mit vársz egy hét után? azt hittem a kiírás alapján, hogy túlvagy 2-3 hónapon és az utolsó kg-k nehezebben mennek le, és ahhoz kell vmi tipp.
lepontozhatsz, de nevetséges ez a kérdés.
2012. máj. 21. 18:50
9/11 A kérdező kommentje:
tudom, hogy idobe telik, de nem egyszer kezdtem bele, es volt, hogy 2 honap utan allt meg, hiaba folytattam, nem ment le... azert kerdeztem, tudom, hogy nem megy egyik naprol a masikra, de gyorsan leszaladt az az 5 kilo. Ugy erzem, hogy azuttal megvan a motivalas, es a kitartas.
én annyit tudok javasolni, hogy ne törődj az előző sikertelen fogyókúráiddal. ha abból indulsz ki és azt tartod szem előtt, akkor nem fog sikerülni. figyelj most magadra és a testedre, olvass utána pontosan a dolgoknak, és menni fog! akaraterő kérdése. kitartás!:)
2012. máj. 21. 20:22
Kapcsolódó kérdések: