Tudom hogy sok az ilyen kérdés. De alakformálás hogyan? így jó?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudom hogy sok az ilyen kérdés.. így ne haragudjatok miatta de.. szerintem az én helyzetembe ez most más mert vegetáriánus vagyok. Na szóval arról van szó hogy 170cm magas vagyok és 49kg. Szerintem nagyon sovány vagyok, se mellem, se fenekem, kezem nagyon vékony, a combom meg nem formás. Eddig teljesen jó alakom volt, csak valami miatt nem vagyok éhes és olyankor nem szeretek enni így elkezdtem fogyni és úgymond "össze esni". Az-az újévi fogadalmam hogy nyárra jó alakom lesz. Ha heti 3x tornázok pl Rubint Rékára akkor elképzelhető hogy nyárra lesznek változások az alakommal kapcsolatba? Szeretném ha kezem meg a combom izmosodna, a mellem egy picit "meghízna" és a fenekem kerekedjen. :) Erre van valamilyen étrend is?? vagy hogy lenne ezt célszerű csinálni? vegetáriánus vagyok. Halat se eszem. Előre is köszönöm a válaszokat. :)2014. jan. 14. 12:25
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönööm :)
2014. jan. 14. 17:51
12/13 dr filippo ongaro válasza:
Otthoni videó tornázással nem sokat érsz! Majd meglátod később miért nem.
13/13 A kérdező kommentje:
Elmondanád hogy miért nem? mert ha ez így van, akkor neki se állok. :)
2014. jan. 20. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!