Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alakformálás de hogyan? FONTOS!

Alakformálás de hogyan? FONTOS!

Figyelt kérdés

Az elmúlt fél évben lefogytam 15 kg-t,most vagyok 60kg. Már 3 hónapja súlyt tartok. De még elég lötyi vagyok és szeretném még a zsírretegemből lefaragni. De hogyan? Mert fogyni már nem szeretnék,így is alig maradt mellem. A helyes étrend mellett futással sikerült elérnem a célom. Most tanév közben heti 2x kosarazni jártam de sajnos januártól nem lesz így új mozgás után jell néznem. Esetleg valami aerobic??? Vagy valami javaslat???

És milyen legyen az étrendem? Azt tudom hogy sok fehérje,kevés ch és valamennyi zsír,de a kalóriaszükségletem alatt vigyek be táplálékot vagy amennyit a súlytartàshoz kell bevinnem??

Fontos lenne!!!!

Köszönöm előre is a válaszokat!

168cm 18 éves lány

2013. dec. 31. 09:55
 1/6 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Aerobik nem hangzik rosszul. Egyébként nagyjából rend van a fejedben, ez nem rossz. Zsírral viszont nem kell fukarkodni. Egyél bátran állati zsírból sokat. Úgy is kell a fehérje miatt. A csirkemell állandóan az meg döbbenet uncsi lehet. Kalóriát nézni meg nincs semmi értelme. Makrótápanyagokra figyelj, meg arra, hogy lakj jól.
2013. dec. 31. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért nem kell nyakra-főre zsírt bevinni, károsítja a keringést és a hasnyálmirigyet is képes gyulladásba hozni.

Ha löttyedt vagy, akkor erősítsd az izmaidat, attól feszesebb leszel. Jó rá a talajtorna, én is azt használom.

2013. dec. 31. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Az aerobic nagyon jó alakformálásra.Jane Fonda nevére érdemes rákeresned,nagyon jó aerobic videókat találhatsz! :)
2013. dec. 31. 12:57
 4/6 anonim válasza:
Tornasszal sokat..
2013. dec. 31. 13:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Ok,köszönöm mindenkinek!!! :)
2013. dec. 31. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Fegyencedzés, súlyzós edzés, bodyrockTV/Zuzanalight edzések..

Ha szeretnél magadon izmot, ne egyél a kalóriaszükségleted alatt. Mérsékelt fehérjével és bőséges zsírral (hogy legyen energiád edzeni) nyugodtan lépd át.

2013. dec. 31. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!