Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudom hogy sok az ilyen...

Tudom hogy sok az ilyen kérdés. De alakformálás hogyan? így jó?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudom hogy sok az ilyen kérdés.. így ne haragudjatok miatta de.. szerintem az én helyzetembe ez most más mert vegetáriánus vagyok. Na szóval arról van szó hogy 170cm magas vagyok és 49kg. Szerintem nagyon sovány vagyok, se mellem, se fenekem, kezem nagyon vékony, a combom meg nem formás. Eddig teljesen jó alakom volt, csak valami miatt nem vagyok éhes és olyankor nem szeretek enni így elkezdtem fogyni és úgymond "össze esni". Az-az újévi fogadalmam hogy nyárra jó alakom lesz. Ha heti 3x tornázok pl Rubint Rékára akkor elképzelhető hogy nyárra lesznek változások az alakommal kapcsolatba? Szeretném ha kezem meg a combom izmosodna, a mellem egy picit "meghízna" és a fenekem kerekedjen. :) Erre van valamilyen étrend is?? vagy hogy lenne ezt célszerű csinálni? vegetáriánus vagyok. Halat se eszem. Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2014. jan. 14. 12:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Kell hozzá egy megemelt fehérjebevitelű étrend. Önmagában nagyon kevés a heti 3 Réka. Kezdetnek jó, de lassacskán 5-re lehet emelni a mozgást, ami nem csak Réka hanem egy kis intervallum edzés is. Mondjuk felváltva mehetne.

Ezt kell elolvasnod. [link]

2014. jan. 14. 12:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Tehát akkor ha heti 5x tornázok és ha a videókat felváltom akkor mennyi időn belül látszik a változás? Futás az segít ebben? Elolvastam és megpróbálok ezekre törekedni :)
2014. jan. 14. 13:18
 3/13 anonim ***** válasza:

Tisztázandó:

- bármilyen állati táplálékot eszel-e estleg?

- Illetve vékony vagy, mert felszívódási zavarod van, illetve étvágytalanságod ami ugye az egészségestől eltérő állapotnak tűnik?

Alap esetben vegaként a legkönnyebb hízni, mert lehet enni gabonákat, rizst, krumplit.. csak enni kell hozzá még zsiradékot, pl. kókuszzsírt (az egy jó növényi zsír).

Szóval enni kell bőséggel, ha eszel szénhidrátot is akkor a hízás is menni fog, ha edzel mellette (normálisan) akkor a jó alak is adott is jönni fog.

RR torna dévédék nem biztos hogy a legjobbak.

Viszont ha az étvágytalanságod mögött valamilyen probléma van.. például ugye nem eszel húst, teszem azt kevés tápanyaghoz jutottál, emiatt az emésztésed kezd romlani és ezért nem kívánsz enni, ez nem túl jó lehetőség.

2014. jan. 14. 13:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha ilyen vékony vagy,akkor ne erőltesd a futást! Túl sok kcal-t égetsz el vele. Ahoz,hogy formásodj,meg kéne barátkoznod a súlyzókkal. Az izmok alapvetően határozzák meg az alakunkat. A súlyzózás stimulálja az izomzatot a tápanyagok felvételére,ezáltal formásodhatsz.
2014. jan. 14. 13:35
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem, semmilyen állati táplálékot nem eszek. :) és nem hiszem hogy az étvágytalanságnak köze van ahhoz hogy vegetáriánus vagyok vagy valami, apukám már 40 éve az és semmi baja. :) tudom hogy súlyzókkal kézre jó edzeni, de pl popsinál nem hiszem hogy azokat tudnám használni. Ha nem a Rékát, akkor mit ajánlotok helyette? :)
2014. jan. 14. 13:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Valami jó öreg erősítő programot, semmi különöset mint a hagyományos fekvőtámaszt, guggolást, has és hátizom erősítést.

Erre tök jó program a Fegyencedzés is.

Amúgy, nyilván te ugyan olyan energetikával rendelkező FÉRFI vagy (egyező genetikával, hajlamokkal) mint édesapád.

Akkor valóban nem lehet az étkezéssel a gond. Viszont ha netán.. egy kicsit eltér, ha esetleg nő lennél, ha az öröklött tulajdonságaid édesapádon kívül egy másik ember örökségét is magába foglalja.. akkor gyorsan felejtsd el azt, hogy amit ő elvisel (merthogy a veganizmus az eleve elviselés kérdése) azt a te szervezeted is hasonlóan jól tolerálja. Erről egyébként már árulkodik a vékony alkatod is valamennyire.

2014. jan. 14. 13:47
 7/13 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Igazából most nem tudom hogy ez hogy tartozik ide, lehet hogy igazad van, lehet hogy nem. :) akkor megfogadom a tanácsaitokat és holnaptól neki állok tornázni :) köszönöm szépen.! Esetleg ha van még valakinek valamilyen tanácsa, tapasztalata vagy valami nyugodtan megírhatja :) Várom ;)
2014. jan. 14. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Vannak növények amik segítenek erősíteni a Vért a hagyományos kínai orvoslás szerint így az izomfejlődést is, ami neked nem jönne rosszul.

Télen kicsit neccesebb néhány.

- az összes piros/sötét színű erdei gyümölcs, bogyók (szeder, áfonya stb.)

- dió, mandula

- angyalgyökér

- goji bogyó

- vörös datoja

Ezeket rágcsálni, teába főzni mindig jó ötlet.

2014. jan. 14. 14:07
 9/13 A kérdező kommentje:
uhh. nagyon szépen köszönöm :) akkor csütörtökön bevásárolok :D
2014. jan. 14. 14:15
 10/13 anonim ***** válasza:

[link]

Hmmm..

[link]

Nem olyan olcsó, de ebből sem kell sok.

2014. jan. 14. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!